måndag 26 november 2012

Kortvasan 2013!

Titta på bilder härom dagen och då kom det bilder från när sambon, M och farmor åkte kortvasan. Sambon blev lite sugen på att åka igen. Jag sa att M och hennes kompis E fundera på att åka nästa år eftersom E fyllt 12 nu i höst och har åldern inne. Då kan jag åka med dom sa sambon. : )

M ser glad ut i alla fall!

Jag fråga M om hon ville och även E och allt var grönt så nu är de anmälda alla 3 till Kortvasan 2013. Hoppas bara snön kommer så de hinner träna lite innan! De har ju lovat snö till slutet av veckan och jag hoppas verkligen det stämmer och att den ligger kvar. Blir så himla mycket ljusare ute då.

Har ni några storslagna planer för 2013?


9 kommentarer:

Maria- Wikers Liv sa...

Nä, inga storslagna planer... "bara" att fixa en massa här hemma ;) Kanske uterum, bastu, spabad, carport/förråd.... Vi får se vad det blir! ;) Arbetsrummet hoppas jag på innan årsskiftet ;)
Skidlopp, blir det absolut inte i alla fall ;)
Kram /Maria

Svart, vitt & rött sa...

Oj!! Inte illa! Vilken grej att få vara med på! Men farmor??? Jösses! Nu hoppas vi på snö då... Kan vara lite roligare än det grådaskiga som är nu.

Helena sa...

Nej jag har inga speciella planer jag kör på som vanligt :-) men en av Acchlejorna ska åka Vasaloppet för första gången jag vi övriga erbjöd oss att följa med o ropa upp upp upp i backarna det vart populärt :D
KRAM från mig!

Hannis sa...

Jag är imponerad över att ni ens åker skidor jag!
Skulle behöva lära mig mera vinterliv.
Kanske skulle uppskatta den årstiden mera då.

Planer inför 2013...
Ja, faktiskt. Att lägga mera tid på det jag tycker om och mindre på jobbet. Dvs övertid och jobba på kvällar via telefon ska bort.
Sånt behövs ju inte egentligen=))

Kram Hannis

Hildas hem - Sofia sa...

Imponerande! Så kul att det blir av nästa år igen. Jag, tror inte att jag ska upp denna gången... men om det blir så så vore det såklart kul att sammanstråla och säga hej :)

Jag önskar dig en fin kväll!
Kram Sofia

Maria- Wikers Liv sa...

Glömde svara på din fråga... Det går bara fint med valpen. Han tuggar inte speciellt mycketpå saker, faktiskt! Inte än... kanske jag ska tillägga, för säkerhets skull!
Minstingen är anmäld till valpkurs nu :)
Kram /Maria

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad kul att det blir Vasaloppet igen, kanske nåt man borde testa det låter så kul men jag har inte åkt längdskidor sen jag gick i mellanstadiet tror jag. Ska nog köpa ett par denna vinter vi har ju spå precis utanför dörren så kan jag träna och kanske vara med 2014 ;) För oss är det bara en New York resa som verkar vara hyfsat spikad inför 2013 annars verkar det lugnt än så länge ;)

Kram Ullis

FruNeroLindström sa...

Va mysigt, jag har ju funderat många gånger på om jag inte ska ta och köra tjejvasan. Men får se om det blir av inom de närmsta åren eller om det får bli i framtiden när barn(en) är lite äldre. Tanken är ju ändå att Lilla S ska få syskon i framtiden med.

Planerna för 2013 är väl annars att börja jobba (tyvärr), och så fyller J 30 så då blir det en weekendresa.
Sen får vi se vad året har mer för oss.

Ha en mysig Onsdag, Kram Malin

Hannis sa...

Det snöade i morse, vita flingor.
Jag = sååå lycklig!
Nu...ösregn
Jag = Inte lika lycklig!
Men vad 17, det är bara väder=))

Har fotat bröllop förut.
Det är så jäkla kul!
Bryggan, nu blev jag ju nyfiken på vad ni valt för plats!

Kram Hannis