fredag 9 november 2012

Hasseludden

 Sambon fyllde 35 år i onsdags och då tog vi med barnen och våra föräldrar till Hasseludden Yasuragi. En japansk resturang och spa. Vi var där för att äta på deras resturang Teppanyaki, där man får sin kock vid bordet. Vi satt runt en stor stekhäll och titta när kocken lagade vår mat. Bra underhållning för barn då de satt med stora ögon och titta på det han gjorde, speciellt när han tände eld på maten! 


Pannkaka med god fyllning tog alla utom en som fick sjötunga till förrätt.


Varmrätten var entrecote med advocadosalsa eller gös och nån kräftkorv eller pumpasoppa som M testa. Till efterrätt var det earl grey glass och flamberad frukt. N var inte så jätte nöjd med maten och fick in 2 extra pannkakor istället som hon åt med pinnar. För med pinnar åt vi och fick kramp i handen. : )En mycket trevlig och lugn kväll.

4 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Så mysigt det ser ut.
Hoppas han blev nöjd med sin dag.
Visst är det en skön känsla när man hittar tillbaka till träningen igen efter en liten paus.
Hoppas ni får en riktigt mysig helg, Kram Malin

Villa Sjöhaga sa...

Åh va härligt!! Ha en fortsatt bra helg!! Kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vilken mysig kväll det var ett tag sen jag var på Hasseludden - härligt ställe. Kul att du kommit igång med träningen också och enklast är ju om man kan göra det hemma men det har jag ingen disciplin till. Återkommer på onsdag med lite handstående uppdatering ;)

Kram Ullis

Postadress Torslanda sa...

Wow - härligt!! Dit har jag velat åka i flera år. Snart kanske..