lördag 3 maj 2014

Ett steg fram, två tillbaka.

Första maj tillbringa vi ute på Torö vid havet. Mannens syster fyller år och bjöd på lunch och middag. Njöt av sol även om det var kallt.
 
 
Barnen och mannen bada. Lilla E fick inte bada men tyckte det var himla spännande med morbror som låg i badet. Smög bakom honom och titta nyfiket. :)

 
Vi hade det bra ända tills grannen ringde och tala om att vår båt slitit sig från bojen och låg i vassen. Vi gjorde oss redo för att åka hem men så hade de fått in den till grannens brygga och vi kunde äta middag i lugn och ro. Kan säga att mannen var lite less dagen efter på allt som kan gå sönder. Men det är så vi jobbar ett steg fram och två tillbaka. Fixat till båten beställt nytt kapell och så går bojkedjan av. Som tur är har vi himla bra kompisar som har extra båtplats som vår båt kan ligga vid. Tusen tack för det!!

6 kommentarer:

A House With A View sa...

Vad trist med båten, men dagen verkar ju ha blivit hur perfekt som helst för övrigt! Vilken härlig utflykt! Och så kul med fina kompisar som vill hjälpa till med båtplats, guld värt :)

Kraaaaaam aka

Villa Ell sa...

Så tråkigt när sådana där tråk utgifter kommer men helgen och vädret ser ju ut att varit på eran sida!
Kram Sandra

Postadress Torslanda sa...

Men åh vilken tur att det gick bra!

Hattparad verkar ju himla roligt. Kul tradition!
Såg ngt sådant Instagram , också det från Sthlm. Kanske är på flera skolor.

Ha en fin kvälll

Hannis sa...

Ser ut att vara en vacker plats!

Vilken tur med båten...
Såna överraskningar är inte kul att få.

Nej, lotten ligger en bit ifrån stråket jag skrev om=))
Men om du ser en galen kvinna som jagar en galen hund så är det garanterat jag...Löptikstid, behöver jag säga att hanhund är jobbigt just nu?!

Kram Hannis

Anette Ryan sa...

Sån tur att båten drev in i vassen och inte ut till havs. Tur i oturen ! Men ibland är man liksom förföljd av allt som går galet.
Tycker det ser kallt ut i badet och speciellt när man ser den lilla parveln i full vinterskrud. Nej badkruka är vad jag är.
Ha en fin ny vecka!
Kram Anette

Bodil Morse sa...

Tur i oturen verkligen. Tråkigt med utgifter som kommer så efter varannat. Så känns det här med min gamla bil.
Hoppas ni får varmare väder och bättre tur här framöver.
Kram Bodil.