torsdag 7 april 2011

Datahörnan


Här kommer bilderna från vår datahörna. Ett stort måttbeställt skrivbord eller skiva som sambon fäste på väggen med ett sttödben på mitten. Blev super bra och man får lätt plats tre på rad om det skulle behövas.
Den stationära datan packades upp till barnens stora glädje med en massa spel till. Lite Kalla Kunskaps spel, perfekt till N och även A gillar att spela dom. De finns i en lång serie för olika åldrar. Den första står det att det är från 18 månader. Jag skulle då aldrig sätta min 18 månaders framför datan men alla är vi olika.
Här får vi alla fall plats utan problem med skolarbete eller vanligt arbete.
Det ska upp nån lampa till och så vill jag ha någon anslagstavla tror jag. Vi får se.


Genom fönstret har man koll om någon kommer!


Billy bokhyllor som gömmer alla tråkiga pärmar med tråkiga papper om man ska spara på och lite annat smått och gått. Älgen får ligga på golvet och vakta, han tycker inte det är så kul som ni ser.


Någon gjutning blev det inte idag. Barnen har öppet hus i skolan. M mellan 8.45 - 14.15 och A 15 - 17. Lämna imorse på dagis och skola, en snabbsväng till jobbet för att fixa en grej, tillbaks till skolan och var med de sista 5 minuterna på M´s musiklektion och sen nästan hela hennes syslöjdslektion. Hem med Zigge som låg i bilen så han fick lite frukost och lunch till mig. Lite lugnt nu en stund sen en promis och tillbaka för att se vad A har gjort i skolan.
Så gjutningen spar jag och det ska nog bli något påskägg och ljusstake m.m.

Eftersom det var så härligt väder igår tänkte jag fixa lite ute idag men det har ju regnat och varit allmänt tråkigt väder så de planerna lades också åt sidan, men nu försöker solen ta sig fram så kanske, kanske jag tar mig ut!

3 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Vad bra med plats ni har i er nya datahörna!
En perfekt plats och jag ser vad vi skulle behöva...de skåpen ni har, så inte allt syns som du skriver;)

Kram Helena

the shed sa...

Vilket väder, häe blåser det otroligt mycket.
Havet är alldeles skummande vitt, hörde något om storm. Får kolla upp det..
Visst är det härligt med ordentlig sittplats vid dator mm. Blev fiffigt där hos dig, satt och funderade på när jag ska gjuta mina projekt och det får bli lite framöver. Måste vara utomhus och då måste ju vädret bli bättre..pust.

Kram

Helena sa...

Skönt med en datahörna!Själv sitter jag vid köksbordet.Det är den lugnaste platsen.Idag blåser det nått enormt så inge utepyssel för mig heller...
KRAM från mig!