fredag 1 april 2011

Skämt

Är det ett första april skämt när man tittar ut idag??
Ser ut som en riktigt tråkig höstdag när alla löv har ramlat ner för länge sen och tappat sina fina höstfärger och det är blött och mört ute. Så ser det ut hemma hos oss. Har ni bättre väder?


Här har ni våran vy ut mot parkeringen och om ni bortser från den skitiga bilen och sorterasäckarna som ligger vid staketet så kankse ni kan få en bild av det hela. Jag har ritat upp 6 stycken torn och jag tror jag ska ha klematis och kanske någon ros. Några förslag? Solen ligger på hela dagen.
Sen på våra grindstolpar skulle jag vilja ha en båge över och sen ska det hänga en skylt med vår adress eller namn eller nått.


Här har vi ett annat projekt. Den här kojan byggdes 2007 och framsidan som syns finns inte längre, kan säga att det är inte mycket kvar av den kojan alls. Men platsen är rätt mysig och man har bra utsikt över hela tomten och lite till. Så jag tänkte att nu i vår/sommar när vi ska göra om altanen på baksidan så ska jag använda de gamla brädorna och göra en utsiktsplats uppe på berget. Göra en minialtan på 2 x 4 meter med väggar halvvägs som ett vindskjul ungefär. Barnen kan gå upp dit och sitta och spana eller ha picknick eller nått. Många planer finns det!

8 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Det är ju dom skönaste skor som finns ju :)

Vad ska ni hitta på i helgen då? Kram Kram!

Ord & Känsla sa...

Det är ingen vårdag idag, men i helgen ska det visst bli dryga 10 grader, så det får man se fram emot. Hoppas på lite sol också!
Vi har ingen snö kvar i trädgården nu, någon enstaka fläck, skönt!!

Ha en skön helg!
Kram Helena

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vad tråkigt det är när man blir sjuk! Speciellt när nåt roligt står på schemat.
Min sambo ska på fest imorgon, men han vakna idag och kände sig inte så värst pigg. Får se om han kommer iväg..

För min del vet jag inte vad jag ska hitta på i helgen. Bara vara tror jag :)

Ha en fin fredag! Kram kram!

Hildas hem sa...

Här har det också varit dötråkigt väder idag. Hoppas på bättre i helgen.

Jag önskar dig en fin fredag!
Kram Sofia

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Ja riktigt grått och trist är det idag. Vi har däremot ingen snö kvar - jätteskönt. Nu ska bara vår lervälling till gräsmatta torka!
Det kommer att bli jättebra med en utsiktsplats på berget:)
Ha det gott
Stor Kram Annelie ♥

PS ja, jag förstår inte att det ska vara så svårt att tänka på sig själv lite mer!

Min plats i solen sa...

Hej Kia!

Här har det regnat och blåst större delen av dagen men nu ikväll har det klarnat upp och just nu skiner faktiskt solen och det har slutat blåsa. Så det finns hopp! :)

Vad många spännande projekt ni har på gång hemma hos er. Det ska bli roligt att få förlja dem här på bloggen och utsiktsplatsen låter ju helt underbar. :)

Ha det gott!

Kram Lotta

Helena sa...

Min favorit clematis är den vanliga Italienska blå!Eller Södertälje oxå en viticella(italiensk)Du gillade ju rött så kanske den kan vara nått.
En superläcker ros är 'Scharlaglut'den har jag ett par av.Hos mig klänger dom!Den är röd :-)
KRAM från mig!

BBQ VILLAGE sa...

Visst är det roligt med alla projekt, Klematis och rosor blir toppen tror jag. Kaprifoler är också fina det planterade jag några stycken förra sommaren får väl se om de överlevt vintern. Utsiktsplatsen blir ju kanon - vilken bra ide.
Kul att du gick på mitt lilla aprilskämt (iallafall till en början;)

Kram F