tisdag 12 april 2011

Imse vimse spindel....

...bor i min rabatt. Eller han ska snart få flytta ut igen efter att fått bo under huset i vinter.
Jag köpte det på Gotland i somras. Den var så fin så jag bara måste ha den. Det fanns myra också men det får bli nästa gång. : )Även mina solcellslampor ska få flytta ut. Köpte dem på Rusta tror jag för en billig peng. Lyser inte jätte mycket men det är lite mysig med dem. Vad har ni i era rabatter mer än växter? Jag skulle vilja ha något snygg drake av något slag. Köpte en till min bror för några år sen men kommer inte ihåg vart ifrån. Någon som vet nått ställe?

13 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Jag har inte så mycket i rabatten faktiskt. Lite stenar här och där. Skulle vilja ha något något högt. Rosverkstan har jättefina saker.
Ha det gott
Stor Kram Annelie ♥

the shed sa...

Jag har inget mer än det som växer i rabatten heller. Får nog ta mig en funderare på om det behövs..har inget bra tips till dig..

Ha det gott!

Betong ute och inne sa...

Hej Kia...
Ja du jag har en del gjutna änglar, och ett och annat gjutit rabarbeblad.... :) men även en rostig slända som jag är jätteglad för....
Spindeln var så söt...
Kram Malin

Mycket annat & lite betong sa...

Jag har också en del lampor. Det är så fint tycker jag. Sen har jag stenar och så blomstöd av armeringsjärn med en betongkon högst upp. En flätad pilkon har jag också. Visst ja, en låg staplad tegelmur som dekoration också.

Ha det bra!
Agneta

Bella sa...

Vilken fin spindel!! Visst är det härligt att våren är här så man kan börja greja i trädgården och här har vi lampor lite överrallt i rabatterna, fick bromsa sambon första året vi bodde här, fanns risk att det skulle bli tivoli annars med alla lampor :)

Hoppas du haft en bra dag!

Kramar Bella

Helena sa...

Jag har en del saker.Några fjärilar rostiga förståss:-)En regnmätare med rostigt'stativ'o glasmätare.Grodor,ödlor,gjutna snäckor o en del hängade saker i träd o buskar.Fågelbad,speglar små runda på fiskelina,prismor o ja en del har jag :-)
Sigge låter fiskarna i dammen vara!Nån gång har han setat o tittat på dom.Men när han badar där i så bryr han sig inte som tur är!Men så har vi grannens katt...
KRAM från mig!

A House With A View sa...

Men oj vilken jättefin spindel!!! Jag älskar trädgårdsdesign! En sån skulle jag också vilja ha! Jag har lite växtstöd i min trädgård men skulle verkligen vilja ha myyycket mer. Får kanske ta och köpa på mig något varje sommar! Tack för fin inspiration!

kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Ord & Känsla sa...

Det är jättefint med snygga dekorationer, men jag har så svårt att välja. Din spindel var annorlunda. Jag gillar grodor och har en liten, i en kruka, sen tycker jag hjärtan i betong är väldigt fint.
Solcellslampor har vi också. De har dock suttit ute hela vintern och ibland har de lyst!

Kram Helena

Hildas hem sa...

Så söt! :)
Jag har inte ens några rabatter, har rationaliserat bort allihop. Gillar inte ogräs så jag odlar i krukor och drivbänkar.

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

It's a house sa...

Jag har inga rabatter alls än så länge, men hoppas hinna anlägga de första i sommar och då kommer jag nog främst att jobba med sten, belysning och armeringsjärn som komplement till växterna.

BBQ VILLAGE sa...

Jag är själv dålig att pynta rabatterna men bra att du ställde frågan så kan jag glutta på tips i dina kommentaer ;)

Kram F

milla-andante sa...

Hihi... jag har inte ens något som jag skulle vilja kalla rabatt...hehe. Men när jag ser detta så blir jag inspirerad. Kanske kan få till något i år...:)

KRAM

Postadress Torslanda sa...

Här är det inte heller riktigt rabatter em bland det som växer finns ljuscellslampr och fjärilar. Mer betong skulle jag vilja ha.