lördag 2 april 2011

Väääntan

I torsdags fick N vara hemma då hon hosta som en tok på natten och lät som hon andades genom ett sugrör. Sambon och jag undra om hon fick nån luft? På dagen var hon i alla fall piggare, hostan hade dämpats och andningen normal. Lite snorig och det var väl det som var på G plus att hon hade nästan 39 graders feber.
Internet fick jag igång på tordagen och det skulle jag bara kolla sen sätta mig med henne i soffan och titta på film. När jag kom dit en stund senare så möttes jag av detta.Hon hade somnat och Meja låg bredvid henne. Jaha, väntan blev tydligen för lång. Jag la en filt över henne och sen gick jag tillbaks till datan. : )Igår skulle sambon och jag gått ut och ätit med ett par kompisar men eftersom N var sjuk och även jag har blivit snorig och halvfebrig IGEN så fick vi vara hemma. De stora tjejerna ville till farmor ändå så jag satte dem på bussen och farmot plocka upp dem i andra ändan. De fick en tjejkväll då farfar inte var hemma.
Sambon fick köpa med sig pizza hem och så hyrde vi film och tog det lugnt!

Idag blev det en tur till firman för att tömma vår container och det mesta var helt, bra. Allt åkte in i ett släp som nu står på vår parkering istället, få se hur länge det blir stående där?? Säkert ett bra tag!
Fick med oss vår skiva som snickarn har fixat åt oss som skrivbord i vår datahörna, bara trappen kvar. Satte upp den när vi kom hem och plocka upp den stationära datorn och så. Blev toppen bra!! Ska ta lite bilder sen, just nu är det en massa papper som kom från ingenstans som ligger där.

Trevlig lördag!!

3 kommentarer:

Helena sa...

Dessa förkylningar det går för runt!
Tror kanske du har rätt ang.Sigge det kanske är han som är härdad?!Han får inte gå i planteringarna,inte gräva upp det vi planterar han får inte ens simma i dammen stackarn ;-)
KRAM från mig!

the shed sa...

Usch, så tråkigt med förkylningar!!
Så gullig bilder dock..

Ha en skön kväll! KRAM

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Hoppas att ni får krya på er snart! Ser dock väldigt mysigt ut i soffan:)!
Ha det riktigt gott
Stor Kram Annelie ♥