torsdag 14 april 2011

Fixa lite hemma

Börja dagen med att försöka sätta fast ett skruvstäd ute på en stubbe men det gick inte så bra. Sambon får titta på det. Gjorde i ordning en sats med betong istället och prova gjuta lite värmeljusstakar, en platta jag ska ha i rabatten m.m.
Ut i förrådet och kolla vad det fanns för vårjackor till tjejerna. Hitta två var till A och N, det är bra när man kan fynda hemma! Två par gummistövlar fick komma in också. Bara M som behöver jacka då. Men det ska vi kolla på imorgon då det är studiedag i skolan. Tänkte passa på att åka med M och A och handla lite kläder när de är lediga från skolan och lillasyster. : )
Hitta även lite tyg eller mycket, för typ 100 år sen köpte jag detta tyg på Ikea och det var nog en 5 eller 10 meters bit som jag nu tog in och sydde draperier till A´s säng.
Gick lite sådär att sy för symaskinen matade inte fram tyget utan stod bara still och tugga på samma ställe. Så jag fick börja en bit in och dra tyget för hand medans jag sydde. Dax att önska sig en i julklapp kanske?


Måste säga att jag hann med en hel del idag! Hann gräva lite vid huset och sitta i solen på trappen också.
Vad har ni gjort för skoj?

4 kommentarer:

the shed sa...

Bara jobbat och varit och sett galenskaparna på teatern..idag blir det likadant förutom att jag inte ska på teatern igen..Men det är ju fredag!

Måså gott o trevlig helg!

Helena sa...

Fint det blev! Men trist när symaskinen hackar grr
Jag har inte gjort så mycke gått med Sigge förståss men laddar för att åka o jobba!
KRAM från mig!

BBQ VILLAGE sa...

Ja du i veckorna hinner jag inte med mycket mer än; Jobba (hemma vid sjutiden), äta, och sen blogga/tv/tvätt resten av kvällen. Tur att helgerna dyker upp lite då och så ;) Vad fint det blev med draperiet, man kanske ska köpa sig en symaskin - de kanske har nån på loppisen som Malin ska jobba på ;) Ha en skön helg!

Kram F

Postadress Torslanda sa...

Fint blev det!!Vet en liten tjeja som skulle bli glad över att få något liknande. Ha en skön kväll!