söndag 10 april 2011

Lugn söndag!

Det blev en lugn söndag. Sambon på spårkurs med Zigge och jag åkte med A på klättringen. M och N fick vara hos mormor och morfar för de snora så mycket plus att vi ställde in M´s ridning och N´s simning på eftermiddagen så det blev en nästan aktivitetslös söndag.
A klarade sitt mål på klättringen. De skulle se ut en led som var lite svårare än vad det kunde och sen träna lite varje gång på den. Idag kom hon upp och lycklig som en tupp! Efter åkte vi hem och mormor och morfar kom med de andra barnen hem till oss. Vi invigde grillen och grilla hamburgare. Gott! Fika med glassbåtar i solen till efterrätt.
Sen lite pyssel på tomten och studsmattan kom upp till barnens förtjusning.
Mina påskliljor har fått komma ner i krukor på trappen. Tror jag ska måla dom vid tillfälle så de ser lite roligare ut. Sätta ner något mer hos liljorna också kanske?

Trevlig Söndag!

4 kommentarer:

A House With A View sa...

Åh vad jättetrevlig ni verkar ha haft det!!! Häärligt med grillning, har läst i flera bloggar att de premiärgrillat just denna helg, det har inte vi hunnit med ännu!

Jättefin plantering också, riktigt vårigt!!

Stoooooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Lite mossa o björkris fint o enkelt!Det kanske kan vara nått?Tycker det är snyggt med trätunnor.Ha det så bra!
KRAM från mig!

It's a house sa...

Åh va härligt med vårblommor, att åka och handla det står på min to do list i veckan, plocka fram studsmattan måste nog vänta någon vecka till till lillans stora besvikelse.

BBQ VILLAGE sa...

Fint med lite uteplantering, det börjar bli dags för det härhemma också - känns ännu mer som vår då!

Kram F