torsdag 31 mars 2011

Teknikens under

Om ni undrar min frånvaro så har jag inte haft varken internet eller tv sen i måndags tror jag. Nån kabel som gått av tydligen. Nu har jag precis fått igång nätet men inte det trådlösa. Suck. Tv:n vet jag inte men N som är hemma och är sjuk idag nöjer sig med film och det funkar. Förkyld igen och igår kväll börja hon hosta som en galning och det lät som hon andades genom ett sugrör. Sambon och jag undra om hon verkligen fick i sig nån luft. Svullen i halsen också så idag var vi till vårdcentralen så hon inte hade nån halsåkomma. Vilket hon inte hade och det anade jag redan då näsan hade börjat rinna och hostan var bättre. Kändes onödigt att gå dit men, men.


Imorgon hoppas jag på att själv få vara frisk då jag känner något ligger och lurar.
Först så ska vi ha vinlotteri med fika på jobbet som jag hoppas få lite utdelning ifrån. Sen ska barnen med farmor hem då vi ska ut och äta med A och N på en resturang här hos oss. N fyller nämligen år då.
M undra varför de inte fick följa med och jag sa att pappa och jag vill ha det lugnt och göra något själva. Hon tyckte vi hade gjort det och att vi bodde på hotell nån gång. Kom fram till att det var typ två år sen och ja, det var väl nästan igår! : )


På lördag innan vi hämtar barnen igen så ska vi kanske hinna med ett litet framtidsprojekt som ni får reda på så småningom. Lite hemligt men jag kan avslöja att det rör sig om hobby/jobb framtidsgrej. Blev det bättre?


Men en sak kan jag berätta är lite ideér jag hade gällde tomten/trädgården och istället för buskar ut mot parkeringen så ska jag sätta klättertorn av armeringsnät för blommor, en ca 6 stycken. Ska se om jag kan ta en bild och rita upp så ni får en ungefärlig bild av vad jag tänkt. Fast de kan jag inte sätta upp förrän avloppet är färdig grävt annars kör de över dem.

En fråga: Lavendel, klipper ni ner dem? Det är ju en massa torra pinnar från förra årets blommor kvar bara.
Tror jag lät dem sitta sist men tog bort lite efterhand men man kan kanske klippa ner riktigt ordentligt eller?

Ha en trevlig dag!
Kia

3 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Segt! Grymt segt!! Vad roar du dig med på kvällarna utan varken Tv eller dator?!
Tänk vad man är låst vid dessa teknikprylar..
Hoppas du har en hel knipe med bra inredningstidningar!

Tack så mycket! Det ska bli så roligt att inreda ett barnrum... Det ser jag verkligen fram emot. Kram kram!

betong ute och inne sa...

Hej Kia...
Kul att du hittat till min blogg...
ja du ska klippa ner dem nu snart...då kommer de bli tjocka och fylliga...
Ja min rickepump måla jag i somras, men nej den står mest som prydnad....
Kram ha det gott
Malin

Helena sa...

Hm snart får du allt berätta!
Kul med trädgårdsprojektet.Vad ska klättra i dom då?Lavendeln brukar bli fin om den klipps ner!
KRAM från mig!