torsdag 24 mars 2011

Utsikt/Insyn

Förra veckan kom sambon hem och sa att vi behöver tömma containern som vi har på tomten. Den har stått mellan huset och parkeringen och i den har vi haft möbler som inte fick plats under ombyggnaden. Lite garderober som inte ska in i huset igen utan vi tänkte sälja på blocket.
Helgen försvann och vi tömde den aldrig och vart skulle vi ställa sakerna??
När jag var på jobbet i måndags kom en av killarna och sa att containern var ju inte tömd utan det var en massa saker där i. Ja, jag vet! Bara det att de hade varit och hämtat den hos oss och kört till firman för att ställa saker i. Hoppsan.
Sambon sa aldrig att de skulle hämta den redan fast så brukar det vara med informationen här. Ska vara glad om man får reda på saker en dag innan!

Sen en annan sak var att när containern försvann fick vi helt plötsligt världens utsikt ut till vägen och man ser bilarna men också världens insyn. Har inte tänkt på det förut men ni vill jag nog odla någon stor häck eller något där. : )Här syns containern till vänster i bild. Stor grön men som man sen inte la märket till.Nu ser man plötsligt allt och alla ser in till oss. Kanske ska platera syrener utmed staketet?
Som ni ser så har vi ganska mycket snö kvar här förutom vid staketet där containern stod. 4 kommentarer:

BBQ VILLAGE sa...

Kör defintivt på syrener om du ska planetera en häck. De luktar så gott och är de så fina, jag ska fixa en sån häck mellan mig o grannen i sommar också - längtar så till den kommer att blomma :)

Kram F

Hannis sa...

Syrener är ju en favorit!
Men hur går det med sakerna??
Kommer du åt dom ändå?

the shed sa...

Klart du ska ha syrener!!
Undrade också hur det gick med prylarna, fixade du det själv?!
Jisses, har ni fortfarande så mycket snö...

Kram

A House With A View sa...

Det där med bristande information känner jag minsann igen, hihi. Det blir jättefint med en häck! Men titta, fråga och fundera ett tag så det blir "rätt" häck. Ibland kan det vara snyggt också med ett snyggt staket utmed tomten och istället ha ett träd/buske/buskar strategiskt placerat där man vill skyla insynen. Det kan göra ett luftigt intryck.

Stooooor nattizkraaaaaaaaaaaaam aka