söndag 27 mars 2011

Trött

Vet inte om det är sommartiden eller att jag var uppe till halv tre i fredags som gör att jag är så trött? Men trött är jag i alla fall. : ) Och trevligt var det! Det är tur att man inte har det jämnt för då skulle jag inte orka vara uppe så länge. God mat och trevligt sällskap. Vi starta med lite whiskeykyckling med ris efter det fruktsallad med grädde. Sen blev det lite grönsaker att dippa. En liten bonus var att jag fick presenter!! Blommor, vin, ljus, choklad och bodyskrubb. Gick plus på det här! Tack för de fina sakerna och tack bästa M som kom och assistera mig innan alla kom!


Fina buketten jag fick!


Några har undrat vad som hände med våra saker i containern. Jag tror de står kvar där inne och inget annat har kommit in men jag vet inte vilket skick de är i? Kan hända att de ramla när de lyfte upp containern på lastbilen. Förhoppningsvis gick inget sönder eftersom vi ska lägga ut det på blocket!

Hur har er helg varit då?

7 kommentarer:

Helena sa...

Helgen har varit mycke bra så här långt med både pyssel långa promenader o vila!
Hm ser inte buketterna?
KRAM från mig!
ps.blir roligt att få höra om dina trädgårdsplaner!

Min plats i solen sa...

Vad roligt att det blev en lyckad kväll (och natt) och även om du fortfarande känner dig lite mör är jag säker på att det var mer än värt det? :)

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Lotta

the shed sa...

De sena kvällarna och nätterna brukar också sätta spår på mig numera...men har man klul så är det värt det, som du säger.
Hade lite middagsgäster igår och bara grejat lite idag, är vad jag har gjort.

Ha en skön kväll, kram

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Go kväll, va trevligt att du kikade in hos mig. :)) Ser att ni har varit i Dalarna och sen skrev jag av ditt recept på kalljästa rågbaguetter. Såg väldigt goda ut. :)) Ha en skön kväll. Kram

A House With A View sa...

Hääärligt med trevligt sällskap och god mat!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

BBQ VILLAGE sa...

Härligt med tjejkväll och en bonus för alla fina presenter som du fick ;)

Kram F

Sari sa...

Kul med tjejkväll! Eller natt, kanske??
Jag brukar vara lite tröttare dagarna efter tidsomställningen till sommartid, men samtidigt tycker jag att det är så härligt med ljusare kvällar! Sommaren närmar sig alltmer!!!!
Ha en fin vecka!
Kram Sari