torsdag 10 mars 2011

Dalarna & N


Lite fler bilder från Dalarna. Här är från milspåret uppe på åsenoch man ser bort till Fulufjäll tror jag det var. En lång härlig backe nedför som man bara kan släppa i med hundarna springades efter/före/bredvid, gäller att de håller sig ur vägen annars kommer det en snöboll rullandes nedför istället!


Milspåret orkar inte N ta sig runt plus att hennes skidor är inte de bästa. De höll i alla fall ett varv runt gården som sambon spårat åt barnen. Hon kämpa på bra med Zigge hängandes efter och jag fick vara med och hjälpa henne upp. När hon kommit runt lossna bindningen helt från ena skidan, då åkte hon på en istället.Busig jag? Inte ett dugg!
Igår var det gympadax och mamma I körde dit N och hennes kompis och när jag kom och hämta så sa mamma I att N är lite busig, förstår inte vad du pratar om?? : ) Jo, hon hade först dragit ner gympadräkten och dansat runt med bar överkropp och sen drog hon ner och visa rumpan. Kul. Men då hade mamma I gått fram och sagt åt henne att klä på sig! Bra!! Tack för det! Tur att man inte är med alla gånger. I bilen hem så fick hon höra att det är inte okej. Fast det vet hon för hon brukar säga det själv att man inte ska visa rumpan åt andra. Nej, varför gör du det då??
I förrgår så satt hon och gjorde pärlplattor och kom sen grinandes och hade ont i näsan. Varför?? Jo, en pärla hade hon stoppad in där. Toppen! Men jag fick ut den tillslut och sen inga pärlor i näsan!!
Fast det är första gången för oss, ingen av de andra två har gjort det och vad jag vet är det en rätt vanlig sak barn gör.

Vad har ni för änglar där hemma?? : )

9 kommentarer:

Ljusa Rum sa...

Haha vilken charmig liten tjej, jag tror hon skulle komma bra överens med min Wilma hon gör också sådär tokiga saker. Man kan väl bara skratta åt att dom är så oblyga. Min lilla Clara petade upp en pärla i näsan för några månader sedan (hon är 2 år). Jag fick panik och vi ringde sjukvårdsupplysningen. Men till slut kom den ut genom munnen (!?), en snorig och slemmig liten pärla.

Ska svara på ditt sista mail jag funderar lite på det där med kastrering... Ska höra vad du har för erfarenheter runt det. Det är väldigt mycket "hormoner" i stinn här hemma hos min 4-benta vän :)

Kram/Veronica

Ljusa Rum sa...

Och tack för din kommentar hos mig, jag skriver alla texter för hand med pensel, men canvastavlan hade jag fått en bild av beställaren hur hon ville att det skulle se ut ungefär.

Hannis sa...

Förlåt att jag gapskrattar här!
Men jag tycker det är så charmigt med busiga små individer=))
Även om det kan ställa till det ibland.

Sista bilden utstrålar verkligen glädje!

Kram Hannis

A House With A View sa...

Haha, vilken lite filur, söt som socker och heeelt oskyldig - NOT! Hihi. Hääärliga bilder och så jättefint det blev med dörrarna i förra inlägget, heeelt kanon!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Så söt liten tjej!O Zigge han är med o vill oxå hjälpa till:-)Härligt liv han har med sin 'flock'
KRAM från mig!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Min pappa är från Finland. Så vi har varit där en hel del..
Min släkt bor kring Helsingfors.
Vart brukar ni vara?

Skönt med fredag! Vad händer i helgen?

Kram Maria

the shed sa...

Kan inte heller hålla mig för skratt! En sån busa, hon är bra charmig..Helt oskyldig naturligtvis. Dörrarna blev jättefina, tycker jag. Måste vara skönt att kunna stänga om sig ibland..iaf på toaletten. Minns när jag väntade på mina, toan var värst när gästerna kom..*ler*

Må så gott! Kram

Jenny sa...

Hihi, en sån busig liten tjej;) Min bonusdotter Tindra gjorde en liknande grej framför sin mamma i en stor lekplats i Göteborg, där åkte oxå byxorna ner:)

Jättefina bilder från Dalarna!

Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Joyforhome sa...

så ovanligt att se så mycet snö nui när man precis blivit van att bli av med den :)