lördag 12 mars 2011

Båtmässan & Drömmar

Hej!
Idag var jag och sambon på båtmässan och vandra runt och spana lite. Gick ner i några segelbåtar och kolla hur de var planerade och drömde oss bort lite. : )
Vi har vår Albin Vega men den ligger nu ute på blocket och vi hoppas någon vill ge väldigt mycket för den så vi kan köpa något roligare. Ja, drömma kan man alltid göra!
Vår Albin är över 40 år gammal och behöver ses över lite men väldigt bra i övrigt. Men vi skulle vilja ha en lite nyare med inte så mycket fix på och lite mer utrymme, barnen blir ju inte direkt mindre och ska vi ha en ny båt så tänkte vi planera lite framåt och slippa byta alltför snart igen.
En vi var nere i och titta var en Beneteau 34 och den var himla fin och bra planerad, aningen mycket pengar men säljer vi allt vi har så kan vi bo i den istället! : ) Inte riktigt men nån gång kanske.....

Beneteau Oceanis 31 Visningsbåt
Beneteau Oceanis 31 Visningsbåt
Beneteau Oceanis 31 Visningsbåt
Beneteau Oceanis 31 Visningsbåt

Vad tycker ni??

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Det verkar mysigt att segla, men tyvärr blir jag lätt sjösjuk i segelbåtar... Hoppas att ni får möjlighet att uppgradera er till en ny båt!

the shed sa...

Tänkte på dig när jag hörde att mässan dragit igång. Båten är jätteläcker och stor, kostar en del förstår jag..Hoppas att ni hittar något som passar er snart, det är ju bara ett par månader kvar till säsongen börjar. Vi hade alltid Första maj som premiärdag när vi familjeseglade..

Kram kram

Min plats i solen sa...

Vad fin! :) Mysigt att gå på mässa tillsammans och titta, drömma och planera. Jag hoppas att ni hittar något som pasar er och era behov. :)

Ha en fin söndag Kia!

Kram Lotta

Helena sa...

Hm jag räknar allt i växter ;-)
Tänk vilken trädgård man kunde få för pengarna fniss Jag är ingen båtmänniska som du förstår.
Fasst vi hade nån racer variant när jag var liten.Så en del har jag varit till sjöss:-)
KRAM från mig!