måndag 7 mars 2011

Sportlovet

När vi kom upp till Dalarna så började M med att få feber, huvudvärk och hosta. Hon låg mest och vila de första dagarna och ingen ungdomsvasa blev det. Men det kommer fler gånger. Snäll som hon är så dela hon med sig till mig nu när vi kom hem. I helgen har jag haft feber, huvudvärk och hosta. Jobbade dock idag med lite hjälp av alvedon, ville få undan en hög som låg och behövdes bli gjord. Är jag inte piggare imorrn så håller jag mig hemma så jag inte smittar de på jobbet.


Här är lite bilder från Dalarna och de ständiga följeslagarna när man tog en tur på längskidorna eller med skotern. De undrar vad jag stannar för hela tiden, skulle vi inte åka??
Zigge som är äldst gick före Mikko som är 1,5 år och släppte inte förbi honom i spåret. Lite kul att se denna rangordning och att de följer den också. Men Mikko är både betydligt lättare och mindre än Zigge och sjunker inte ner i snön och när Zigge börjar bli lite trött så drar han förbi som ett skott och springer fram och tillbaka för att retas!
När sambon och jag tog en kort skotertur kom de direkt efter och Zigge som precis varit ute på skidtur blev trött och hamna på efterkälken och då stanna Mikko och vänta in honom.

Hemma på gården kör de racing! Zigge har inte en chans att ta Mikko som är snabb i svängarna.

Kom och ta mig om du kan!!

4 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Trist med dessa fökylningar, hoppas ni snart är friska igen!
Jag har snart varit krasslig i två veckor:(

Kram Helena

the shed sa...

Usch, inget vidare med förkylningar.
Hoppas ni kryar på er snart!

Kram kram

Pettas sa...

Så underbara fartfyllda bilder!
Krya på dig i raska tag!

Helena sa...

Härliga hundar!Underbart att se dom rusa av sig det är'' livet på en pinne'' ;-)
Kram från mig!