måndag 21 mars 2011

Trevlig helg

Hej! Hoppas ni har haft en trevlig helg. Jag har inte varit inne på nätet alls utan tiden har liksom runnit iväg.
I fredags var A på kalas på kvällen och tur att man inte var där, en börja kräkas i deras soffa. Stackarn!
På lördagen var både A och N hemma hos kompisar på förmiddagen och då passa jag och sambon på att gipsa toan. Blev en liten bit som inte blev gipsad då gipsen tog slut. Sen hämta hem tjejerna innan A skulle iväg igen. Hon skulle på dejt! 7 år och utbjuden på bio, inte illa. Det ska börjas i tid. : )
Förra söndagen ringde en kille i hennes klass och fråga om hon ville följa med på bio. ( Han är lite kär i henne) Så vid ett tiden kom han med sin mamma och storebror och hämta A. Blev en helkväll med bio, mat och Ikea, hemma vid 8 tiden igen.


Vi andra gjorde egen pizza och knapra i oss.
På söndagen var N bjuden på kalas så jag åkte själv med de andra tjejerna på klättringen. Medans N var på kalas så satte sambon upp foder och lister i hallen. Blev jätte fint! Sen fick jag städa efter honom när han körde iväg M till ridning. Jag hann även med att baka bröd och köra A till killen som bjöd på bio, hem för att ta ut brödet och göra lasange innan alla var hemma igen för middag.
En toppen helg helt enkelt.

5 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Det hörs att ni har haft fullt upp men ändå riktigt mysigt!
Pizzan ser god ut....
Stor Kram Annelie ♥

Hildas hem sa...

Hemmagjord pizza är en av mina favoriter :)

Du frågade om tidningspappret. Det använder jag till att torka av fönstret efter jag skrapat. Det är väldigt bra för det luddar inte :)

Ha en fin dag!
Kram Sofia

BBQ VILLAGE sa...

Mumsigt med pizza, vi har precis lyckats falla för "hemmagjord pizza" så jag tror vi har ätit det 3 ggr nu de senaste 3 veckorna ;)

Kram F

Helena sa...

Vilken härlig helg du haft!
KRAM från mig!

Ljusa Rum sa...

Hej Kia, jag kan självklart hjälpa dig med logga. Du kan välj maila mig i sådant fall kan vi diskutera där. Kram/Veronica

PS Pizzan ser smarrig ut!