onsdag 7 mars 2012

Blod på väggarna!

Okej, jag ska inte hålla er på halster längre. Här har ni färgen!


Sambon såg den innan mig. Han hade gått ner och kanske dörren stod lite på glänt och han skymta något där inne. Han ropa på mig:
Vad har du gjort? Har du haft en målare hemma?
Eh, vad sa du??


Färgen är Dalaröd och den övre bilden är ungefär som verkligheten då vi bara har en glödlampa i taket. Rätt mörk röd med andra ord. På nedre blir det mer tomteröd och det är det inte! A´s kommentar var: Har ni målat blod på väggarna? Ja, det är nog den korrekta färg beskrivningen. : )
Sambon var sådär nöjd och tänker inte gå på den här toaletten. Jag sa att om den är så hemsk så målar vi om men nej, det fick vara. Jag kan erkänna att färgen inte passar ihop med golvet så bra men jag gillar själva färgen. Sen blir det vit toalettstol, handfat och skåp. Hitta ett skåp i bredd 90 med tillhörande spegelskåp för 3885 på Bauhaus. Billigt, undra vad som är felet med den??

7 kommentarer:

vardaxlyx sa...

Jag tackar ödmjukas för rösten!! <3 till dig!!

Maria- Wikers Liv sa...

Hoppsan, den rubriken lät läskig! ;)
Kram!

A House With A View sa...

Haha!!! Vilken roligt inlägg, satt här och log för mig själv!! Sambon tänker alltså inte gå på den toaletten:)))) Svårt att se hur det är när det endast är ett foto, men en toalett är ju som en hall, där går det oftast att ta ut svängarna lite. Och att tona ner väggarna med övriga detaljer gör ju intrycket mer dovt! Tufft val tycker jag, heja dig från mig som väljer tokmönstrade gardiner:)))) Mer färg åt folket:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Shit den är rööööd!!
Ha ha mig lurar du inte :-) kvinnlig list kallas detta för :-) du får nu ha toan för dig själv! GRATTIS :-)
KRAM från mig!

Postadress Torslanda sa...

Wow det var verkligen rött! Kul att prova lite färg. Skulle ni tröttna så går det ju att måla över.

Postadress Torslanda sa...

Wow det var verkligen rött! Kul att prova lite färg. Skulle ni tröttna så går det ju att måla över.

Team Åsgård sa...

Häftig färg!
Jag säger ju att jag inte vågar öppna den där flaskan, man vet ju aldrig vad som kommer ut. Tänk om det är en jättejobbig ande och så får jag inte in den igen;)