måndag 12 mars 2012

Vi vann!!

Eller de vann. : )


A hade handbollsmatch igår. Den 4:de matchhelgen och då spelar de 2 matcher varje gång. De är med i en 03 serie men själva är de 04 och 05. De som har varit med längst börja spela i höstas, A börja precis innan jul och några har precis hoppat på. Trots 1-2 års skillnad och vana så kämpar de tappert och är skit duktiga!
Och nu så kom det, den första vinsten. De vann andra matchen med 10-8. Wohoo!!
Det var jätte spännande för lagen var så jämna och A satte en hel drös med mål och vi satt på läktaren och skrek. Sambon sa till mig att ta det lite lugnt. : ) En annan pappa sa att han behövde äta hjärtmedicin, så spännande var det. Nu är det vila en helg sen dax igen.


4 kommentarer:

Hannis sa...

Grattis till laget!
Kan tänka mig att dom är stolta, och föräldrarna också=))

Kram Hannis

Team Åsgård sa...

Grattis! Vad roligt:))

Bella sa...

Stort grattis till första segern!!

Handboll är ju den roligaste sporten att spela och att titta på om du frågar. Just handbollen är en av de saker jag saknar mest från mitt friska liv...

Det var stora lönedagen jag var på. Inte så jättemycket nyheter i år tyckte jag, men det är alltid nyttigt att uppdatera sig!

Hoppas du haft en bra start på veckan!

Kramar Bella

Min plats i solen sa...

Grattis till A och laget! Vilken skön känsla med den första vinsten. Det är sådant som sporrar till fortsatt tränande. Jag kan tänka mig att det var väldigt stolta föräldrar som satt där på läktaren och sken ikapp med solen. :)

Kram Lotta