fredag 16 mars 2012

Vårsnor.

Våren är här och förhoppningsvis sista snoret för säsongen. Igår och idag för den delen var både N och M hemma. N skulle varit ledig med mig för att hon varit snorig men så börja M också med rejäl förkylning.


Efter lunch gick vi ut i friska luften. Det var ju underbar sol ute! Flytta soffan eller vad man ska kalla den till sidan av huset och där satt jag och M. Soffan är ett projekt som ska slipas ner och målas om (nån gång). M satt och läste, som alltid. Jag satt och planera köksträdgård m.m. N plantera blommor (grästuvor) i alla små byttor hon hitta ute och laga sandpannkakor till oss.


Gick på jakt med kameran och kolla vad som ploppat upp ur marken.


Samma sak varje år så hittar jag sånt som jag inte har en aning om vad det kan vara, om jag har satt ner något eller inte?? Ska man komma ihåg det? Vi får se vad som kommer upp om det gör det innan rådjuren tar dem. På den vänstra bilden ser något litet rött i mitten. Rabarber! De är så tacksamma och när de väl sätter fart kommer de fort.

Ha en skön fredag!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Det är så härligt att man verkligen känner att våren är på intåg!!

Trevlig fredag och helg till dig med :)
Kramar

millandante sa...

Det lät som en riktigt skön och mysig dag!!
Och vad spännande att du stegar framåt.. det gjorde jag också länge, och plötsligt var jag framme och kunde hoppa:) All lycka till med dina drömmar och mål!!!

KRAM

Anonym sa...

Sa fina varbilder, har finns det lite annat att vila ogonen pa..

KRAAM pa dig Tina

Helena sa...

Gissa vad som sticker upp ur jorden det är alltid lite kul.
KRAM från mig!

Min plats i solen sa...

Trots snor så verkar ni ha haft en riktigt mysig dag i vårsolen tillsammans. Och visst blir man glad när man ser de där röda rabarberknopparna sticka upp ur jorden. Våren är verkligen hoppets årstid. :)

Ha en fin helg!

Kram Lotta