torsdag 15 mars 2012

Slut för denna gång.

Ja, nu är vintern slut och våren kommer med fart. Ser på isen hur den snabbt försvinner och havet tar över igen. Snödroppar som kommer upp och gruset på vägarna ligger torrt. Härligt!


Men nått som var härligt var snöveckan vi fick i Dalarna med soligt väder och skidor på fötterna. Nu väntar det ett år tills nästa gång.


Varför så snöig L?? Var det någon som fällde dig i backen?? : )


Nu skidar vi hem och ställer undan dom tills nästa vinter!

Nu vill man ut och mysa i vårsolen! Men nu sitter vi inne och snorar. Bara sambon som jobbar och A i skolan vi andra är hemma och tar det lugnt och hoppas att det vänder snabbt. Känner mig piggare idag än så länge men snorar en del. Lite piggare imorgon förhoppningsvis då jag ska gå till frissan. Ska bli spännande och se vad hon säger om min egen klippning?! Sen var tanken att ta sig till ikea och spana på badrumsskåp men det får vi se om jag orkar. Plus att det var liten tjejkväll på resturang på kvällen men den har vi flyttat. Inte jättekul att sitta och snora vid maten!

Ha en toppen dag!

6 kommentarer:

Team Åsgård sa...

Vilka härliga snöbilder!
Jag har druckit förmiddagskaffe på bron och fått mig ett par fräknar. Solen värmer men det blåser ganska mycket och riktigt kallt faktiskt så man får klä på sig ändå.
Inte kul med förkylningar, krya på dig!

Helena sa...

Härliga fartfyllda bilder!
Ja berätta gärna vad frissan säger :-)Jag har oxå klippt lite själv o fasst det var efter det att sambon hjälpte mig o klippte 1 dm. precis som jag bad om o det vart så fult!!!
Hur svårt kan det vá?Rakt av bara...inte blev det bättre när jag försökte :-)frissan såg lite fundersam ut när hon började kamma o reda ut håret..sen sa hon Helena har du klippt dig själv igen?
O det hade jag ju... ;-))
KRAM från mig!

Min plats i solen sa...

Trist med snorandet. Hoppas att ni kryar på er snabbare än snabbt och snart kan ge er ut och njuta av det fantastiska vårvädret. För det råder verkligen inget tvivel längre - våren är här!

Underbara bilder från er snövecka i Dalarna! Ser helt ljuvligt ut! :)

Haha, sedan den gången då jag var liten och själv klippte min lugg framför badrumsspegeln i tron att ingen skulle märka något har jag låtit andra klippa mitt hår. Jag insåg att det inte var min grej och att frissan får sköta det där. ;)

Krya nu på dig ordentligt Kia och njut lite av vårsolen mot en varm vägg.

Kram Lotta

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Hoppas ni är friska igen. Och att ni får en fin helg! Kram Maria

Postadress Torslanda sa...

Riktigt härlig tid nu !!!! Det har inte blivit någon skidåkning för oss denna vintern , men nästa ...:) Då ska det bli!

Ha en fin helg!

Maria- Wikers Liv sa...

Så härliga vinterbilder!
Hoppas du orkade iväg till frissan!
Kram!