fredag 18 maj 2012

Det går framåt.

Grävaren anlände onsdags kväll och sambon var ju bara tvungen att gräva lite då. Klockan var väl över 22.00 innan han kom in. Torsdag klev vi upp 7.00 och satte igång och gräva m.m.


Där grävaren står hade vi lagt ut jord sen tidigare grävningar för att jämna till men det var så mycket sten så det blev inget bra och det blev bara en vildvuxen plätt som sambon sedan drog de stora stenarna till. Till höger i bild ser ni en del av gropen han grävde igår för att få ner alla stora stenar i och som han nu fyller igen. Så nu är alla stenar ur sikte! Nytt gräs ska sås där sen.


Nästa projekt för dagen var att ta ner en stor ek och en tall på baksidan. Dels ska vi gräva ur bakom verkstaden som ni ser skymta till vänster och då står träden lite risigt till och dels så vill JAG ha lite sol på vår nya fina altan efter kl.16 när man vill sitta ute och äta på sommaren. Stora eken skymde solen helt.


Så efter att svärfar varit framme med sågen.


Så har vi nu kvällssol!!!!!!! Vilken skillnad att kunna ha altandörren öppen och solen lyser in. : )

Ha en skön fredagskväll!

7 kommentarer:

Emilia sa...

Vilken härlig altan ni ser ut att ha :)
Trevlig helg på dig!
Kram!

Postadress Torslanda sa...

Heja, heja!! Det kommer att vara sö värt allt jobb

Madeleine sa...

Har varit borta från bloggande och bloggläsning ett tag och upptäcker att det har hänt massor hos dig! Jag önskar dig en riktigt skön helg!

Kramiz Madde

Tina sa...

Så himla bra, det ser toppenfint ut!
Ni har sten också förstår jag..

kram

The Rosegarden in Malevik sa...

Oj,,,,,här jobbas det ser jag :)
å missa nu inte....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

redan 65 fina bloggar med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

A House With A View sa...

Oj vad det fixas hos er:)))) Jag förstår att det känns bra att få bort trädet och komma åt solen lite mer:))) Blev jättebra!

Stöööörsta kraaaamixen aka

Bella sa...

Här jobbas det ser jag, duktiga ni är!! Och så bra att du fick ner trädet :) Klart ni ska ha kvällsol på den fina altanen!

Hoppas du får en skön sönadg

Kramar Bella