lördag 5 maj 2012

Hästar och handboll.

Igår hade sambon sin sista båtkurs och M skulle på hoppkurs. Det var bara att packa in alla tjejer i bilen och åka till stallet. M fick en ny häst, Nina 17 år, jätte häst! : ) Gick inte så fort denna gång då Nina knappt ville trava och galoppera var inte att tänka på. Oj, oj hur ska detta gå? M fick ta drag hjälp av de andra hästarna och när de kommit över hindret så galoppera hon lite. Wihii. Hon är tydligen jätte fin bara hon kommer igång och hon ville väl testa M lite. : )


Ridningen avklarad och vidare till mormor och morfar. N skulle sova där i helgen då A har handbollscup både lördag och söndag. Roligare för henne där än att titta på handboll hela helgen. Så hon hade packat och tagit med gossedjur och lördagsgodis m.m. Så sa hon att nu får ni bara 2 barn, det är bra. Okej, varför är det bra? Då blir det lugnare! : ) Så söt! Så sa hon att pappa är lugn, för han brukar sova. Hon har rätt. Sambon har en tendens att somna i soffan på fredagar.
Hem och en kort fredagsmys med en halv film och lite chips och popcorn. För att sen komma i säng eftersom det var en tidig start idag.


3 matcher spela A´s lag. Eller hennes lag var anmälda som 2 då de är 16 stycken och man spelar med 4 utespelare och 1 målis. Så för att alla skulle få spela så mycket som möjligt var de 2 lag och hennes del spela 3 matcher och de andra 4 matcher. De kämpa på jätte bra och de var super duktiga. Så himla kul att se! Och vi föräldrar som bara ser matcherna kan verkligen se hur de utvecklas för varje gång.
Imorgon är det finaldax och alla går till final för att få känna på hur det är. Så det är guld, silver, brons och koppar final som gäller. M var med idag och titta men imorgon ska hon iväg och titta på hästtävling istället.
Mycket tävling blir det! : )

3 kommentarer:

Tina sa...

Finalkänsla, snacka om spänning!
Jag gillar er aktivitet, kanske för att jag själv sällan sitter stilla som du vet...

Kram o ha en fin kväll!

A House With A View sa...

Oj fullt upp att göra:)) Känner igen det där med att somna i soffan på fredagar, haha!! Inte jag men maken:)))

Kraaaaaaam aka

Postadress Torslanda sa...

Aktiva familjen - verkligen!
Ha en fin söndag.