lördag 12 maj 2012

Planteringsmästare

Härom kvällen sa A 8 år till mig att hon ville bli planteringsmästare när hon blev stor. Det lät ju bra. : ) Vill inte du det? fråga hon mig. Men jag är redan stor och menar du trädgårdsmästare? Ja, men vill inte du det, fråga hon igen? Nä, jag gillar att plantera men jag vill inte bli planteringsmästare. Visst låter det lite proffsigare än trädgårdsmästare? : )Paprika plantorna plantera jag om för nån vecka sen och så fick de stå ute en stund på trappen. Fast de verkar inte ha gillat det. De liksom säcka ihop och blanden skrumpna ihop på en del. Men jag hoppas de kvicknar till igen.

Önskar er en toppen lördag!!
Själv ska jag på körkonsert och lyssna när A sjunger.

8 kommentarer:

Tina sa...

Det ser ut som mina chiliplantor jag fick av grannen. Jag räddade dem i sista minuten från stormbyar o regn igår!

kram o ha det kul med kören!

bakom berget sa...

Hoppas plantorna rycker upp sig igen.
Tack för titten hos mig. Jag har inte varken drejskiva eller ugn. Jag går keramikkurser stup i ett bara för att det är så himla kul :o))
Ha det gott!
Kram från Åsa.

Bella sa...

Så gulligt det lät med planteringsmästare :)

Hoppas plantan "rycker upp" sig och att konserten gick bra och var trevlig!

Kramar Bella

Bella sa...

Så gulligt det lät med planteringsmästare :)

Hoppas plantan "rycker upp" sig och att konserten gick bra och var trevlig!

Kramar Bella

Team Åsgård sa...

Planteringsmästare låter som ett bra jobb. Bättre än en barndomskompis till mig som sa att hon skulle bli taolettdykare när hon blev stor:))

Trevlig fortsättning på helgen!

A House With A View sa...

Hihi, sötis till dotter:))) Blir så sugen att sätta fart med allt i trädgården när jag ser dina plantor. Har tänkt ha lite plantor i växthuset men det får nog bli färdigköpta tomat- och gurkplantor (i år med...).

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Emilia sa...

Hihi :) Planteringsmästare tycker jag lät bättre än trädgårdsmästare!! Hon kan få komma hit och plantera lite om hon vill ;)

Hoppas ni har en fin söndag!
Kram Emilia

Fiffiga Systrar sa...

Planteringsmästare låter riktigt fint! Tror absolut att paprikorna kommer att växas sig stora och fina med en blivande mästare i hemmet! Kram Emelie och Elin