tisdag 22 maj 2012

Poff sa det...

..och så hade allt slagit ut. Värmen i helgen gjorde sitt. Kände när jag lämnat N på dagis igår att det är mycket mer ombonat nu med all grönska på träden och grönt överallt. Mysigt!Körsbärsträdet i blom, så himla fint. Fast nästan halva rök när vi elda under i torsdags. Blommorna gilla inte riktigt det. : )


M fick snickra ihop en hallonlåda. Jag är så himla sugen på att ha hallon så tills vi bestämt hur/när/var köksträdgården ska vara så fick de en provisorisk hallonlåda så länge. Sen så var det så himla lägligt att jag svängde in vid ett ställe på vägen hem som säljer blommor och sånt. Ville kolla om de fått in nån silverek. De hade de 15 kr styck, hm på Blomsterlandet sålde de en låda med 12 plantor för 79.90 kr. Klok var jag och gick bara runt och titta och tänkte nej jag ska inte ha något och gick ut. Såg en vagn i ögonvrån som jag var tvungen att titta på och där var det hallon och björnbärsplantor. 25 kr styck ord, 55 kr, bara idag! Jamen, det var ju meningen att jag skulle ha dom! 6 hallon med hem. Skulle köpt nån björnbär, kunde varit kul!

5 kommentarer:

Tina sa...

Du kan komma till mig och gräva upp björnbär om du vill! De växer överallt..blir aldrig av med de stickiga sakerna!

kram på dig

Tina sa...

Vad är det för nymodigheter?!
Man måste ju kämpa lite för att få i sig godsakerna...

kram igen

Jenny sa...

Hej Kia!
Åh en sån hallonlåda skulle jag oxå vilja ha:)

Min pappa kommer från Karelen, oxå östra faktiskt. Vi åker dit nu i sommar, var där 2010 senast. Var brukar ni vara? Min släkt kommer från Simpele, som ligger ca 5 mil från Imatra, det är alldeles vid ryska gränsen. I år ska vi mest vara i Rääkkyllä som som ligger en bit från Savonlinna.

kraam Jenny

Min plats i solen sa...

Ja, så var det nog allt. Det var meningen att de där hallonen skulle få följa med dig hem. Och hallon är ju bara så gott!

Björnbär också. Men mit tips är att köpa de nya, taggfria sorterna. Blir bra mycket mindre svordomar och sönderrivna kläder och kroppar då de ska sördas. ;)

Naturen är verkligen ett skådespel just nu. Så otroligt vackert att man nästan tappar andan. Våra äppelblomster gillar dock inte hettan och försvinner i en raande fart just nu. Lite synd.

Tack snälla Kia för rara och omtänksamma ord hos mig. De gör gott för ett stressat hjärta ska du veta. Tack!♥

Sköt nu om dig och njut av sommarkänslan!

Kram Lotta

Postadress Torslanda sa...

Härligt med hallon! Har inte haft egna. Björnbär däremot har vi i Skåne, stickiga fast goda :)