onsdag 16 maj 2012

Helgen räddad!

Japp, då vet vi vad vi ska göra i helgen. Gräva!


Grävmaskinen anlände vid åtta tiden nu på kvällen och sambon satte genast igång att gräva. Vi ska gräva ner alla stora stenar som kom fram sist vi grävde, sen ska vi gräva bort våran markbädd och lägga dit en sluten tank istället. Det är inte vårat val utan komunen har bestämt detta och det är bara betala för det och se glad ut OCH göra det innan 18 /8 annars går tillståndet ut och då blir det väl böter på det. : ) Sen ska vi om vi hinner gräva ut bakom verkstaden så vi kan ha vedförråd där. Det var väl grävandet. Men det var inte allt. 2 träd ska fällas imorgon men jag hoppas det blir 5 stycken. Vill ha kvällsol på altanen så man kan sitta där och äta middag. Så ska tanken på plats med lite grus under som är beställt och hämtas på fredag.
Hur har ni det i helgen? Lugnt och skönt?4 kommentarer:

Helena sa...

Oi jag vill oxå ha en liten grävmaskin..då skulle jag ställa till med stordåd :-)
Tror nog helgen kommer tillbringas i min trädgård men även i andras.
KRAM från mig!

Mina finaste... sa...

Haha, heja er! Ha en fin helg ni och grävmaskinen. Roligt att vi är så nära. Hos oss regnar det inte ännu så vi funderar på en liten morgonpromenad. Kram

Emilia sa...

Härligt :) hoppas det går bra!
Kram på dig

Bella sa...

Ingen tvekan om vad Ni ska sysslesätta er med de nästa dagarna :) Gott när det gjort och jag hoppas att vädret är med er!

Ha en mysig torsdagkväll!

Kramar Bella