tisdag 19 februari 2013

Hästtjejer!

I lördags började N på ridning och pappa var med på första ridlektionen. Så nu har vi 3 hästtjejer här hemma. Tur att de kan ha varandras saker trots åldersskillnad. N satte på sig A´s fleece, ridväst, jacka, hjälm och vantar. Bara byxor och skor som hon får ta själv. Väldigt praktiskt! Innan var det M som hade dom.

 
Hon har en tatuering i pannan om ni  undrar vad det är. : ) Kan vara bra att ha just där!

 
Nu är hon uppe i Dalarna och kör med farfar och farmor. Åker skidor, pulka och skoter. Har det bra helt enkelt med lite egen tid utan syrrorna, mamma och pappa. På fredag ansluter vi andra då är det sportlov.
 
Ha en toppen dag!
 

5 kommentarer:

Svart, vitt & rött sa...

Hahaha gillar tatueringen :-) Perfekt ställe :-) Bra att de kan ärva... jag har aldrig varit en hästtjej, men jag har förstått att det är riktigt dyra grejer som ska till... Ha det gott!

OddStyle.dk sa...

Hehe herligt billede og skønt at dele heste glæden. Mine tvillinger red også og vi har haft rigtig mange skønne rideturer i skoven og på stranden :0)

Stort kram fra mig

Helena - amelia.se sa...

Vilken härlig snö! Friskt och härligt!
De där sticklingarna fick mig att börja tänka på planteringar. Vi flyttar snart så det får nog vänta tills vi är hemmastadda.
Hur går det med din design?

Kram!

Mycket annat & lite betong sa...

Klart att det kan vara bra med en tatuering i pannan!
Så bra att de kan ha varandras ridsaker för det är väl dyra grejer!
Så härligt med sportlov nästa vecka!

Kram Agneta

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jamen så praktiskt att de har samma intresse och kan ärva av varandra och perfekt att kunna dela på barnen/familjen ibland det mår nog alla bara bra av ;)

Kram Ullis