onsdag 20 februari 2013

Orolig!?

Förra torsdagen på alla hjärtans dag var jag och sambon på bio med ett par kompisar. Då släppte jag ut Zigge på jobbet och sen fick han hoppa in i bilen. En stund senare kom svärföräldrarna dit och tog med sig min bil hem till oss då de skulle bli bjudna på mat av sina barnbarn. Kvällen var bra för alla parter. Vi kom hem vid tio tiden på kvällen och gick och la oss som vanligt och Zigge kom ner. Han sover alltid nere hos oss i sin säng. På natten klev han upp och vanka runt, jag sa åt honom att lägga sig vilket han gjorde. Men sen gick han upp igen och la sig i sin säng i vardagsrummet istället.
 
 
Nu har han gått upp varje natt sen dess. Han kommer ner men sen går han upp på natten. Frågan är vad som han oroar sig för eller vad det är? Blev det något knas när jag stoppa in han i bilen och sen när de kom hem så var det farmor som släppte ut honom och vi inte var där? På dagarna är han som vanligt men han sover inte ordentligt på natten. Tänk om han kunde tala om vad det är!
 

10 kommentarer:

Junitjej sa...

Sådant där är jobbigt när ens hund beter sig på ett annat sätt helt plötsligt. Ibland kan det vara svårt att förstå.

Bella sa...

Så tufft när man inte kan kommunicera, men ändå märker att något är galet... Hoppas ni får rätsida på det och att vovven snart är sig själv igen även nattetid.

Kramar Bella

Postadress Torslanda sa...

Ja du det är svårt när de inte kan kommunicera i ord. Vår hund är också runt en hel del på nätterna. Jag tror det beror på att han blir varm, Theo alltså. Han vill byta plats lite

Helena sa...

Kan ju ev.vara så att han får lite ont av att ligga still i höft eller rygg kanske?
Det är svårt man vet ju inte :P när de blir äldre kan de oxå börja vandra lite o byta plats på natten.
KRAM från mig!

Bodil Brink Morse sa...

Vad jobbigt! Jag undrar vad det kan vara. Jag är nog ingen hjälp för jag har ingen aning.
Hoppas ni kommer underfund med det snart.
Kram Bodil.

Hannis sa...

Vet inte hur det är med Zigge och löptikar men min är också rastlös, framför allt på natten.
Beror på löptik för hans del tror jag.
Så jobbigt just det där att dom inte kan tala om vad som är fel.

Och nej du...
Måla börjar jag bli lite less på=))
Men det släpper nog snart!
Kram Hannis

A House With A View sa...

Hmmmm, vad märkligt... Det kan ju vara precis vad som helst, svårt att veta. Bäst att bara avvakta ett tag och se om det rättar till sig.

Stöööörsta torsdagskramizen från aka

Anette Ryan sa...

Svårt att veta när de inte kan tala om vad som är felet. Lite samma som med små barn som kommer på nätterna och inte riktigt kan förklara varför. Man får bara finna sig i det och hoppas att det löser sig till det bättre med tiden.
Kram Anette

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jobbigt när man märker att det inte är som det ska och att de inte kan berätta vad det är heller. Hoppas det blir bättre och att han finner ro igen på natten ;)

Kram Ullis

Maria sa...

Ibland vor det bra om de kunde prata, djuren...
Hoppas det ordnar till sig!
Kram /Maria