söndag 30 januari 2011

Alla pigga och glada?

Kanske inte riktigt!
Förra veckan var A hemma med feber och huvudvärk. I tisdags så tror jag de var 8 barn av 23 på plats i klassen och det är just feber de får och ont i huvudet. A hade dock inte så hög feber och var väl feberfri torsdag men jag var ledig då så hon fick vara hemma och även N som hosta rätt mycket.
Torsdag kväll och natt kräktes sen N och varken hon eller jag sov något den natten. Var lite lagom mosig i huvudet på fredagen efter sömnbrist! Hon piggna på sig under dan och åt i små portioner. Lördag var det full rulle igen, men efter middagen tyckte jag hon såg lite väl seg ut på ögonen. 39.3 grader hade hon. Jaha, då är det väl hennes tur med en veckas feber. : )
Idag känner jag mig själv inte särskilt pigg tror faktiskt jag hade feber inatt. Sambon fick ta tjejerna på klättringen och jag fick vara hemma med N. har parkerat mig i soffan och ska inte göra många knop.

Ha en bra söndag!Bilden är taget från vår promenad.

8 kommentarer:

the shed sa...

Krya på dig!
Inget roligt att ligga stilla o inte orka något..
Bordet blev såå bra! Har tagit en bild som kommer snart.

Kram Tina

Hannis sa...

Jobbigt!
Hoppas att ni piggar på er nu och får vara friska.

Kram Hannis

Ord & Känsla sa...

Nej, inte kul att vara sjuka.
Bli friska och glada som på bilden du visar;)

Kram Helena

Sari sa...

Vilka vackra vinterbilder du bjuder på!
Inte kul med sjukdom i familjen.... Hoppas ni kryar på er snart!

/Sari

Helena sa...

Hej!Rent spontant tycker jag det är så fint med Tusensköna ''Bellis''runt flaggstången för det har jag :-)Gillar att se hela stången o tycker det passar med nått lågt.Så slipper jag kantsten el.dyl.runt bara klippa som en cirkel runt!
Har nu kollat på din flaggstångspl.o förstår att du tänkt mer ''rabattaktigt''runt den.Då kom jag att tänka på flocknävor.Geranium macrorrhizum'Ingwersen'Variety''(ljusrosa)eller ''Bevan's Variety''(cerise)tål sol el.halvskugga,sprider sig bra.Bladen luktar gott o får fin höstfärg!Annars är myskmadra el.daggkåpa bra för då är det bara att köra runt i kanten med gräsklipparn.Det gillas här!
Hoppas du får till det :-)Kanke jag kommer på nått mer får se...
Kram från mig!

Hildas hem sa...

8 av 23 barn!? Usch vilken härjande sjukdom. Hoppas att ni kryar på er snart!

Ha en fin dag!
Kram Sofia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Underbar bild!! Ni har en sån fin kille..

Jag ska iväg nu till vetrinären med vår tjej. Förmodligen öroninflammation..

Ha en härlig dag! Kramar Maria

Maria - Villa Krutbruket sa...

Kom tillbaka från vet för en stund sen. Det var öroninflammation. Medecin i 14 dgr.

Ja, vår Elvis var väldigt slank. Han var misskött från början så han var väldigt smal när han kom till oss. Nu på slutet blev han så fin i kroppen och då fick han inte leva längre. Lite synd!
Nenya däremot har blivit lite rund om lilla magen denna vinter. Men det ordnar till sig i vår när hon kommer röra på sig mera.

Ha en fin dag! Kramar