torsdag 13 januari 2011

Träningsvärk

Idag är jag en liten smula mör i kroppen. Efter att legat på latsidan i ca 4 veckor har jag nu satt igång att träna igen. Visst jag var uppe och åkte skidor men igår var jag på gymmet och körde cross training. Det var tok jobbigt. Jag har kört det förut men nu har de börjat med lunchpass och det passar mig utmärkt. Själva passet är uppbyggt på intervaller, 1 min knäböj med hopp, 1min armhävningar, 1 min dips m.m. Man kör fullt ut 1 min sen vila nån sekund innan man kör nästa övning, å nästa, å nästa och sen om från början. En riktig pulshöjare!
Så idag fick jag lite vila och var och hälsa på min kompis S och hennes nytillskott. En liten söt tjej på nästan 1 månad. Kom den 17 december. Hon satt snällt hos mig och nej jag blev inte sugen på en till. Ganska skönt att titta på håll och att man vet vägen dit gör det ändå skönare att slippa. : )

 

4 kommentarer:

the shed sa...

Riktigt söt tjej, de luktar så gott de där riktigt små! Hon ser väldigt nöjd ut så hon gillade nog fikastunden..

Kram o trevlig kväll (det som återstår), Tina

Tigris Predikantan sa...

Det är alltid svårt de första gångerna efter uppehåll så jag är i uppehållsfasen sedan, en lång tid tillbaks!
;)

the shed sa...

Hej igen, jag använder Photoscape, går att ladda ner gratis på nätet. Går sedan in på Bildsidan och bara plockar in bilderna och väljer storlek. Fiffigt och lätt..

En andra kram,Tina

♥ årstidens bästa ♥ sa...

....redan å redan?
Det är mina fingrar som kliar så grymt i!
;)

Kram
Linda