måndag 3 januari 2011

Ute

Igår tog vi en tur till Lida för att åka pulka med några kompisar. Det var inte bara vi utan det krylla av folk men vi lyckades hitta en backe lite nedanför som nästan inga åkte i. Skönt att slippa trängas!
Till lunch blev det korv och bröd. Sambon hade tagit med mitt stormköket för att steka korven på. I hela 2,5 timme höll barnen ut sen börja de frysa. Speciellt N som blev kall om händerna. Fikat iform av chokladbollar och pepparkakor fick då bli färdkost hem istället. Funka det med.

I förra veckan var jag med min kompis M och hennes två tjejer och åkte skridskor i ishallen. N åkte en liten stund när vi kom sen ville hon inte mer utan satt och titta på. M fick då låna mina skidskor för att åka med de andra, hon hitta inte sina. Två timmar fick man åka och när det bara var en liten stund kvar övertala jag N att åka den sista stunden. Precis när jag fått på henne skidskorna kom M med min A som då hade fått en hjälm i ansiktet, blodet forsade. Vi bytte barn lite snabbt och jag fick med A bort till toaletterna. Hon har en tendens att blöda näsblod och så blev fallet nu!
Lyckades tvätta av det mesta blodet från hennes vita jacka och henne själv. Det sluta blöda ganska snabbt och så fick vi sanera lite efter oss. Slutet gott, allting gott!


De brukar ploga en plätt/bana nere vid stranden men inte i år. Det här är från förra året.

2 kommentarer:

the shed sa...

Så härligt- pulka, skridskor, fika och glada barn.
Dock är inte näsblod så kul(har haft problem med det hela livet), etsat hundra ggr..

Kram Tina

Maria sa...

Halloj!

Vilken fin vovve ni har :D
Kram Maria