torsdag 25 augusti 2011

Datakrångel

Här var det datakrångel. Vi har haft det ett tag med att alla datorer la av samtidigt. Men så fixa en kompis dom igen. Men nu så måste jag lägga upp windows på nytt på den stationära och samtidigt då så la den bärbara av igen och den är nog utom räddning, den har gjort sitt. Så nu har vi en tillfällig annan bärbar data som jag då inte har några bilder på och har nog ingen lust att lägga upp en massa på heller. Jag fyller ju år snart så jag hoppas det finns någon snäll som ger mig en data i present!! : )

Idag har jag i alla fall jobbat hemma och fått en del gjort som stod på planeringen. Plus att muraren var här och måla klart grunden han putsa förra veckan. TJOHO, trallbygge i helgen!! Ja, ja jag vet att vi ska regla upp nytt mot väggen men i alla fall, kanske vi hinner lägga lite trall. Eller det ska VI!
Blev lite irriterad då jag skulle fota den fina grunden och ser att det var färg över salladen. Har planterat sallad i 2 blomlådor av plast som står mot husväggen och den hade precis blivit så fin och färdig att plockas. När de var här förra veckan flytta de på blomlådorna när de putsa men idag hade han med sig en annan kille, gissar att det var han som inte orka flytta på dom. Hur svårt ska det vara?? De är ju inte ens tunga!! Jag får väl vara glad att det är klart men jag tycker det är dålig stil.

Nu på eftermiddagen har jag varit och återbesiktat bilen och shoppat kläder med M. Hon hitta en hel del och även jag fick ett par nya byxor och ett linne. Behövdes!! Tyckte N var så gullig härom dan när jag köpt byxa och tröja till henne. Men jag har redan kläder, sa hon. Köp till dig istället. Jag tog henne på orden. : )
Passa även på att shoppa lite bebiskläder till lilla A som nu har kommit upp i hela 2550 gram och 47 cm. Blev lite med barbapappa på.

7 kommentarer:

A House With A View sa...

Usch vad förargligt med salladen... Kul med lite nya fräscha kläder dock, hoppas ju som vanligt att få se dem på bloggerskan i bloggen :))))

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Grrr dåligt!Hur svårt kan det vá?Som sagt.Lite respekt kan man väl visa.
KRAM från mig!

Lina Gardelid sa...

Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!

Hälsningar
/Lina

Postadress Torslanda sa...

Håller tummarna för en ny dator!

Jag har också funderat på att köpa Fatboyhängmattan. Fast undrar när vi ska hinna ligga i den .....nästa sommar är Ella 6 år så då kanske det blir mer slappartid för föräldrarna??

Hannis sa...

Säger bara teknik!
Sånt kan driva i alla fall mig till vansinne=))
Hoppas att du får en ny på födelsedagen.

Ha en bra dag!

Bella sa...

Fy så trist med salladen, har lite svårt för att förstå att man inte tänker lite och flyttar lådorna om de dessutom inte ens var tunga... Tråkigt, men desto roligare att grunden är klar. Hoppas ni fått byggt mycket på altanen i helgen och att en ny dator ligger i ditt paket på födelsedagen. Saknar dina inlägg...

Kramar Bella

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Hoppas ni haft en bra helg?!

Det är vårt sovrum som vi har tapetserat. Skulle jätte gärna vilja tapetsera barnrummet men eftersom vi inte vet vad det är så får det vara. Får inreda med färger istället.

Ha en fin vecka!! Kramar kramar!