onsdag 24 augusti 2011

Praktisk shopping

Lite nya höstkläder vill väl alla ha nu och mina barn är också i behov av det.
A har slitit sina byxor, hål på knäna. Har frågat om hon kryper hela dagarna men hon nekar.
Tog en snabbis på Lindex igår på lunchen och köpte 4 par byxor åt henne och den snygga ponchon på bilden. Den tog hon genast på sig till skolan idag!
I alla fall så fick hon prova alla byxor igår för att se vad som passade och dög. När jag fråga om de var bra så fick jag svaret ja och när jag fråga om hon tänkte använda dom fick jag svaret vet inte. ??  Bra svar eller hur? Om man tycker något är bra använder man väl dom annars är dom inte bra.
Vad jag märkte var att hon blivit lååång. Hade köpt 128 men de var på gränsen till för korta. Så 2 av dom ska jag byta till 134 och se om de blir bättre. Bara de inte blir för stora upptill.

Poncho Svart
Det praktiska jag ville komma till var att jag har M´s gamla kläder i förrådet och eftersom A nu behövde 134 och det hade vi där så gick jag ut och hitta 3 påsar med kläder. Så himla bra, dock nästan enbart tröjor men ändå. Nu måste jag rensa hennes lådor så hon får plats.
Tänk om man själv kunde gå ut i förrådet och hämta en massa påsar med kläder som passa!!

7 kommentarer:

BBQ VILLAGE sa...

Vilken fin poncho - en sån vill jag också ha i höst och kura ihop mig i. ;)

Kram F

Tina sa...

Jag fick inte upp bilden men anar att det är en poncho. Jag skulle också behöva ekipera mig och kan du tänka dig, att jag sliter ut mina jeans på knäna..fattar inte varför, har ju inte ens några småbarn..

kram!

mitt skärgårdsliv sa...

Samma svar brukar jag få av dottern... eller ofta svara hon att de är bra men när byxorna väl ska på så då hittar hon massa fel på dem! Jätte fin poncho! Du undra om jag odlade pumporna i växthus, jag har dem ute i det fria :) God fortsättning på veckan!

A House With A View sa...

Haha, det där känner jag igen!!! Min tjej är ganska svår att handla till, så där lagom ödmjuk och säger att det ser fint ut det jag handlat, men när jag frågar om hon tänker använda det så vet hon inte :))) Ja, vad säger man... pust!!

Superfin poncho!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Min plats i solen sa...

Ja, tänk vad barnen växer under sommaren! :) Är det all sol, glass och alla bad som gör att de skjuter i höjden tro? ;) Här har vi också fått shoppa lite kläder och skor inför skolstarten, men numera är dötrarna så stora att de sköter sina klädinköp själv. Att shoppa tillsammans med tonårsdöttrar är inte dumt alls. Väldigt roligt! :)

Ha det gott och sköt om dig Kia!

Kram Lotta

Hildas hem - Sofia sa...

Den där ponchon skulle jag kunna tänka mig. Jättesnygg! :)

Jag gör så ibland att jag stoppar undan kläder som jag tröttnat lite på i kassar i förrådet. Och efter kanske 1 år tar jag fram de där kassarna och upplever vissa plagg som nya eftersom jag hunnit glömma av dem :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Postadress Torslanda sa...

Så söt poncho! Praktiskt att kunna hämta kläder i förrådet!