torsdag 18 augusti 2011

Grövelsjön dag 3

Vår sista dag och även den med blå himmel. Kan verkligen inte klaga på vädret! Vi var lite skeptiska innan vi åkte upp för det såg inte så lovande ut då men så fel de kunde ha. : )


Sambon står och pekar ut vår vandring för M. Till höger dit han pekar har vi Storvätteshogna där vi starta och sen har vi gått runt så som man ser i framkant på bilden och kommit upp på stigen till vänster. Hängde ni med? Ser längre ut än vad det är. Sista dagen blev bara en 2 timmars vandring innan vi var tillbaks.


Såna här små fanns det överallt. Redan första dagen stötte Zigge på en lämmel, inte större än en hamster, som jag nästan trodde han fick tag i. Tur inte!! Men vad arg den blev. Ungefär som den ovanför, satt den och fräste åt honom. Riktigt kaxig för att vara så liten. Sista dan försökte den här skrämma sambon när han stoppa honom/henne för att ta en bild på den och visa tjejerna hemma.
Gruppfoto påväg ner till Grövelsjön.


I mål!


När sambon såg det här kortet så var det första han sa: Vad kort du är. Tack men det är jag inte, 170 är väl rätt normalt och han är väl 185 kanske.

Vi lämna Grövelsjön för att inhandla mat till middagen. Stanna i Idre på lilla ica och hade planerat whiskeykyckling med ris men fick sen reda på att det inte fanns något systembolag där utan i Sälen i så fall. Jaha, whiskeykyckling utan whiskey vad blir det? Det var att åka till gården och lämna inhandlad mat och sen vidare till Sälen. Jag kolla först med 118 800 vad de hade för öppetider. Smart det där! Vi hann med knapp marginal och sen tillbaks till gården för att duscha, slappa i soffan, middag och lite lördagsmys framför Göta kanal på film. Sov gott och sen bilen hem. En skön helg helt enkelt. : )

3 kommentarer:

Emilia sa...

Vilken söt lite lämmel :) hihi!
Kram

Helena sa...

Vi såg massor av lämmlar i Jämtland.Sigge rulla sig i en döing som av lukten att dömma var rutten...han såg nöjd ut Sigge alltså!
Fniss härlig inställning han har din sambo :-)du får gräva själv alltså!
KRAM från mig!

Tina sa...

Jag trodde lämmlar var större men har ju bara läst Plupp böckerna. Äske täske, tror jag den jämt sa..har du läst de böckerna? Påminner lite om dina bilder, färgerna och så..jättefina illustrationer!

kram