lördag 20 augusti 2011

Trotsa regnet

Idag har vi struntat i regnet och fått en hel del gjort ute. Elda upp lite grenar och rester av trallen som jag nu tog bort. Bara att skruva dit ny trall! Ja eller nästan, grunden ska målas först. För vi har faktiskt haft murare här torsdag och fredag som har putsat grunden. Hoppas de kommer på måndag och målar så den är klar sen. Vi hade ju hoppats att det skulle vara klart till helgen så vi kanske kunde ha börjat med trallen. Men, men det finns kvar och vi hann röja lite annat. Klippte ner våra 2 rodedendronträd bakom huset. Träd kanske ni undrar och ja de var som träd. Minst 2 meter höga och stamar som är 10 cm i diameter. En grävde jag upp och flytta bort till verkstaden, den andra ska få komma dit sen också men en odlingslåda med jordgubbar står i vägen. Hoppas de tar sig igen. Hann gräva lite till genom att ta göra berget synligt på baksidan bredvid altan. Ligger lite före där i planeringen! ; )
Sen gick vi ner till stranden för att vinka av sambon som skulle ut och prov paddla sin nya skönhet.


Vi har även haft besök i veckan av sambons syster A. Hon kom onsdag eftermiddag och åkte fredag morgon. N låna ut sin säng och hon och A sov i bäddsoffan nere i myshörnan. Barnen körde med henne och hade henne som lektant. Hoppa studsmatta tills de var helt slut!
Trevlig helg!

9 kommentarer:

Helena sa...

Härliga action bilder :-)
KRAM från mig!

Johanna Stålros sa...

Goa bilder! Kram Johanna

Ord & Känsla sa...

Ja, regnat har det gjort minsann! Idag var det fint, men jag var fullt upptagen med att färdigställa min soffa till uterummet.
Kul de hade på studsmattan, en rolig lek:)

Kram Helena

Tina sa...

Fina flygande bilder!

kram!

Hannis sa...

Härliga levande bilder!
Kan tänka mig att barnen har trivts med en alldeles egen lektant=))

Såg kanoten(heter dom så) och funderade på hur 17 man tar sig ner i en sån utan att välta???
Det skulle jag inte fixa!

Kram Hannis

Bella sa...

Vilka härligt levande bilder!!

Låter som ni haft en effektiv helg där ni fått gjort både det ena och andra trots att ni inte kunde börja skruva trall. Gott att få göra bort en del måsten!

Hoppas du haft en bra start på veckan

Kramar Bella

Postadress Torslanda sa...

Härliga bilder! Låter som att ni fick en hel del gjort :)

A House With A View sa...

Så härliga bilder!!! Glada barn på studsmattan!!! Vilka gröna fingrar du har, mina rhododendron har aldrig funkat bra, de har inte trivts i min ägo... Blir inget av dem tyvärr. Men svärmor har fina exemplar så jag vet ju hur de kan se ut då de trivs ;)

Önskar dig en fortsatt fin vecka!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

A House With A View sa...

ps. glömde din fråga, näää tror vi blir hemma på lovet, har en hel del pyssel på huset vi vill hinna före snön kommer. Det blir nog en liten minitur med dottern men sedan hemmamys :)

kram igen!/aka