fredag 20 januari 2012

Elaka mamman

Är ni sådana som kommer med tomma hot? Det är inte jag utan har jag sagt något är det det som gäller!


Den här lilla piraten är väl som ungar är mest och tycker det är jobbigt att städa undan efter sig. Jag sa att då tar jag bort alla saker och det gjorde inget för hon ville inte ha några. För en vecka sen lite mer så tog jag bort en bänk som man kan ha backar i. På den stod hennes dockhus men jag tyckte det tog för mycket plats och ville ha något mindre, gärna med dörrar. Kom på att jag hade M´s gamla vitrinskåp i förrådet och tog den istället. I och med det så försvann backarna och dess innehåll från N´s rum, jag ställde allt i klädkammarn men det roliga var att hon kommentera det inte ens. : ) 


Fredagar är min städdag och då fick tjejerna plocka undan igår kväll i sina rum. N orka inte och vi var tillbaka att då åker sakerna. Hon ville inte ha några. Bra, imorse köpte jag lite sopsäckar och i dom åkte sakerna ner. Ser det tomt ut? Skönt när man ska städa!!
Jag lovar, hon ska få sängkläder. : )


Dockhuset står kvar för jag vet inte vart jag ska ställa det men skåpet under är tomt och köket är tomt.


Lådorna under sängen är tomma. Där fanns i en låda dockor och allt till dem, en låda med lego och en låda med gosedjur och lite diverse. Ska bli väldigt spännande att se hur hon reagerar när hon kommer hem och idag ville hon ha med en kompis hem också. : )

Trevlig fredag önskar den elaka mamman.

3 kommentarer:

Helena sa...

He he du är grym!!!Men jag tror på att hålla på det man sagt!

O har man sagt A får man säga B o nu menar jag din hemlis ha ha nyfiken i en strut är jag :-)
KRAM o trevlig helg!

Bella sa...

Hi hi, du är ju skön!! Tror det är en liten tjej som lär sig ett och annat av det här :) Bra att visa att man står vid sitt ord!!

Hoppas du får en riktigt trevlig helg

Kramar Bella

MaddeSign sa...

Skulle behöva göra en sån där rensning jag med hos grabbarna... Tror inte att de ens skulle sakna hälften!

Ha en skön kväll!

Kramiz Madde