måndag 30 januari 2012

Handfotboll


Det har startat en bollskola  hos oss för 04/05 med inriktning handboll/fotboll. Igår var N där och provade men kom ehm och tyckte det var tråkigt. Det hade varit fotboll denna gång och hon blev tillsagd av sin kompis när hon tog med händerna och då blev hon ledsen. Hon ville inte spela med fötterna. Sa till henne att då får hon växa till sig lite och börja spela handboll som A gör.
Imorse när jag väckte henne så sa jag att idag hämtar pappa dig och kompisen S för det är gympa.
Är det handboll fråga hon då?
Nä, gympa. Vill du spela handboll?
Ja, inte handfotboll!

Kommer ni ihåg att jag tömde henne rum på leksaker? Har glömt bort att berätta om hennes reaktion. Eller brist på den för hon sa ingenting om att allt var borta. Men jag såg att hon tittat i docklådan. : ) Hon tog en penna och ett block och satte sig och rita vid sitt bord och låtsades som det inte hänt något. När pappa kom hem så sa han att hon hade väldigt städat och då visa hon honom att allt var borta. Fråga honom om han visste var sakerna var? Men hon tog billådan i klädkammaren istället och ställde upp alla bilar så fint i sitt skåp.
Pappa blev sen blödig och tyckte att hon borde i alla fall få nån docka för det leker hon med! : (
Ja, det kunde hon få men inte nu. Hela den helgen gick och sen i veckan tog jag fram 2 dockor och lite kläder men allt annat ligger fortfarande undanpackat och hon har inte frågat efter sakerna.


6 kommentarer:

Hannis sa...

Kan inte låta bli att fnissa lite, för att det verkar som att N vet att det blev konsekvensen av att hon inte städade=))

Handfotboll, hur gulligt var inte det??

Kram Hannis

Postadress Torslanda sa...

Verkligen gulligt med handfotboll. Söt bild!

mitt skärgårdsliv sa...

Har även en här hemma som inte alls gillar fotboll. Ja det där med att städa oj oj så man försökt här hemma med det. Nu först när dottern närmar sig 9 år så har hon börjat städa. Jag har gjort nästan samma trix som du en gång. Plockade allt hon hade på golvet i en säck som hon inte saknat ännu denna dag...

Helena sa...

Kan man pröva det där tricket på karlar oxå tro fniss
Jag brukar slänga kläder o skor i smyg :-)
Sambon drar fortfarande upp att jag klippte sönder hans skinnjacka o lagade en BIA bädd med...det är ungefär 20 år sedan :-)
KRAM från mig!

BBQ VILLAGE sa...

Vilken söt bild på N och hennes docka hon ser ju sannerligen glad ut för sitt sällskap i sängen i alla fall ;)

Kram F

Emilia sa...

Heej!
Hihi, handfotboll vore nått :)

Det gick bra igår :) men är så mycket nytt och finns inte mycket rutiner att luta sig mot då allt är från noll.. Vi håller på att skola in barn just nu, så därför är det så lite barn. Har bara skolat in tre hittills och två varför igår. Imorgon kommer tre knattar till :) totalt ska vi ha 15 barn när det är klart!

Hoppas du mår bra :)
Kramar