måndag 23 januari 2012

En ljusare måndag!

Helgen försvann ganska snabbt med hoppkurs på fredagen.
På lördagen starta vi med klättringen med familjen P. Sen hem till dom för lunch och sen skulle våra sambos se Hamilton medans våra barn fick leka och vi mammor prata skit. Sen middag innan vi åkte hem. Men en mindre trevlig händelse var att vi upptäckte att A hade löss!! Usch.
Hem och luskamma oss andra, börja med M som också var drabbad. Sambon visa henne en lus. Hon tyckte att det räckte med att han sa att hon hade, han behövde inte visa den! : ) Även jag var drabbad och N som blev kollad dagen efter då hon jättetrött redan sov.
Vi hade en omgång lusmedel hemma som jag tog på A, som lukta JÄTTE starkt. Sen så skulle vi handla på till mig och M på söndagen. Men så prata jag med min UNDERBARA kompis M som sa att de hade hemma. De har råkat ut för detta några ggr. Men jag eller sambon var inte körbara. Men så kom hennes man över med schampot!! TAck, tack, tack!!!!!!!!!!!!!!!
M och jag körde direkt igång och sanera oss. Detta var vår första och förhoppningsvis sista lusträff!
Det hade inte kliat något men nu när man vet så kliar det hela tiden även om de är döda.Nog om dessa äckliga varelser.
En kul sak som hände idag som lyfte min dag var att jag har blivit veckans blogg hos Vardaxlyx!!
Tack så hemskt mycket! Blir så glad. Nu känns allt så mycket bättre.
En stor kram till dig!

5 kommentarer:

Tina sa...

Hoppas de har blivit utrotade nu.
Fy, nu kliar det på mig igen.

KRAM

BBQ VILLAGE sa...

Ja fy fabian vad det där är äckligt, har genomlidit ett par kurer själv när barnen var i dagisåldern. Jobbigt när man har så mycket hår också - killarna bara rakade av sig allt kommer jag ihåg ;) Men tur att det finns mirakelmedel som tar död på snusklusarna. ;)

Kram F

...och grattis till "veckans blogg" nomineringen - jätttekul !!!

Ingrid sa...

Hamnade här p.g.a din "utmärkelse... Kände jag var tvungen göra en liten kommentar angående "odjuren"; Glömm inte sanera ridhjälmarna!!!! Hade kompisar vars barn red och de drabbades flera gånger av detta elende tills de kom på ridhjälmarna "lagom varm och fuktig miljö"... hade dessutom lånehjälm i början.. lössen bara hoppade runt!

Emilia sa...

Usch för lössen, hoppas de är borta nu :)
Kramar

Hildas hem - Sofia sa...

Hua för lössen! Jag hade löss en gång när jag var liten minns jag och jag kliade till det blödde. Usch, vad hemskt det var. Hoppas att de är ett minne blott hos er nu :)

Han har varit lite stressad över träningen, nu fick vi ju faktiskt lite snö förra veckan ... dessvärre är det lite för lite för att åka skidor på. Men han åker ett antal mil till ett konstsnöspår och tränar nästan varje dag nu :) Är din sambo i fas med träningen?

Kram Sofia