fredag 28 oktober 2011

Ändrade planer

Blev inte som vi tänkt oss idag eller delvis i alla fall. Städat som vanligt på fredagar har jag gjort och även tränat och jobbat i verkstaden men sen skulle M på hoppkurs idag. Det gick inte då hon gjort illa, sträckt sig i ryggen och har ont. Gör ont när hon går  och sitter m.m och då är det inte det bästa att sätta sig på hästryggen kanske. Hoppas det går över snabbt och hon blir rörligare igen. Så en lugn fredag hemma istället med lite sypyssel är vad som står på schemat.
Här har ni ett/två av rätta svaren i tävlingen. De andra är under tillverkning och ni ska få se dem inom en snar framtid och då få veta resten av svaren. : )
Trevlig fredag på er!

6 kommentarer:

Tina sa...

Stackars henne..

Trevlig helg!

It's a house sa...

Trist med ryggen, hoppas att M kryar på sig snabbt! Superfina marschallhållare du gjort! Julen börjar smyga sig på här också, mysigt!

Postadress Torslanda sa...

Hoppas det går bra med ryggen!

Tack för den fina stjärnan som kom idag - hittade den i brevlådan under eftermiddagen. Perfekt på en går fredag. Superfin! Du är så duktig och kreativ. Bilder kommer så snart jag lär mig att ladda upp från min nya telefon, som jag bytt till idag .... under helgen förhoppningsvis.

Ha en skön fredagskväll!

Ljusa vardag sa...

Hej! Vill svara på din fråga om cyklingen. Jag cyklade halvvättern nu i somras och den stora vätternrundan för ca 5 år sedan. Har du sett mig i några listor eller sett det på min blogg? Mvh Anna

Emilia sa...

Vad fina :) Stjärnan kom inte idag så får väl vänta tills på måndag...

Armarna sitter kvar ;) dom värker kan jag tala om men kvar sitter dom :) var ett grymt bra pass!
Hoppas ni har en mysig kväll!
Kramar

Hannis sa...

Stackarn! Hoppas att det släpper fort.

Vilken fin betgonljusstake.
Kan tänka mig att dom kommer att glimma fint sen.

Kramen Hannis