söndag 16 oktober 2011

Fixar söndag

Tidig söndag för M som skulle bli hämtad 6:45 och sambon fick gå upp med henne. : ) Jag var vaken men han var sugen på att ta en tur med båten och fiska lite. Det gjorde han efter att jag knuffat ett antal gånger på honom i sängen. Själv låg jag kvar en stund och klev väl upp 7:30 för att ställa mig en halvtimme på min orbitrek, duscha, frukost, hänga tvätt och sen gick jag ut med tjejerna och stapla lite ved. Men först ut i verkstaden för att kolla en maschallhållare som ni gissar ordet på. Kan säga att det är bara ett ord/ordpar som ni lyckats lista ut än!


Om ni tycker A verkar hänga lite konstigt så är det så hon är. Hon hänger och slänger och klättrar lite hur som helst. Hon har alltid varit en klätterapa ända sen kom ut. Men idag fick jag hjälpa henne ner, hon satt fast med fötterna i ringarna, hur hon nu hamna där.


Sen skulle hon självklart gunga så högt uppe hon kunde och sen göra en framåtvolt, vilket sambon verka livsfarligt och trodde hon skulle ramla ner. Så han stod under och passa men det hade inte behövts.


Sambon kom tillbaka vid 10-tiden och då såga vi upp det sista i pinn/stockhögen. Skönt att det blev klart, konstig bara att det tog en sån tid innan vi kom till skott (5 år)??
Lunch, skjutsa A till konserten och sen skulle vi kolla skidor till N men det skulle tydligen alla andra också så vi tar det en annan dag. Gick en sväng i skogen med Zigge innan det var dags att höra Världens Barn konserten kl.15. Så duktiga men jag hann bara höra halva för sen var jag och N tvugna att gå. Hennes simskola börja kl.16. Där höll jag på att somna. Så varmt inne i bassänghallen och lite trött var jag också. Satt och gjorde alfapet som resten av befolkningen. Har precis börjat. Kul! Någon annan som fastnat i det??

Imorgon ska jag kolla vinnaren i ordtävlingen.
Ha en skön söndagskväll!

Ps.Kan tillägga att M dök upp nu vid 19.30. En lååång dag med hästar.

6 kommentarer:

Tina sa...

Aktivitet på hög nivå..jag försökte bara vara lite rolig med tanke på vedhögen...

kram

Tina sa...

Hade just fyllt fem...

A House With A View sa...

Du har hunnit med en hel del ser jag, låter som en hääärlig dag!! Och så nöjda och glada barn :)) Kunde inte låta blir att småle här framför datorn när jag läste om hur lång tid det tagit att ge sig på vedhögen, hihi. Känner igen mig där, vissa saker blir liksom aldrig gjorda :)))

Stoooooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hehe en riktigt klätter-Maja!!

Pizza Hut är ju hur gott som helst. Tyvärr får jag det lite för sällan då sambon inte är så förtjust i det. För mkt deg, säger han. Äsch, nonsens!! ;)

Händer i veckan för dig?
Kram, kram!

Postadress Torslanda sa...

Låter som en intensiv dag - förstår att det är nära att somna när du sitter ner och det är lite varmt ...har inte börjat med det där alfapetandet. Mest för att jag inte har uppgraderat mig själv teknikmässigt a la 2011.

Helena sa...

Var din dotter på Vilsta?Pratade med mamma igår o hon hade varit där hela dan o tittat på tävlingarna.
KRAM från mig!