fredag 14 oktober 2011

Fredag...

..är det idag och som vanligt så går jag lös i huset och storstädar inför helgen. Tyck erdet är skönt att få det gjort innan helg och när ingen annan är hemma. Fast vet ej om det är så smart när barnen har fredagsmys med chips och popcorn på kvällen men, men. Ikväll är vi bortbjudna på middag och det ska bli trevligt.

Bilderna är från vår höstpromenad i söndags och då hitta jag denna lilla svampby på golfbanan.

Igårkväll ringde sambon påväg hem och sa att han krockat med ett rådjur nästan hemma. Han satt och vänta på viltvårdaren. Det var 2 stycken som sprungit upp framför honom och 1 tog han som då skadade bakbenet ordentligt. Stod och vingla vid vägkanten men sen hade den lagt sig ner. När jägaren kom fråga han sambon om han skulle ta kniven eller bössan? Eh, jag vet inte, svara han som inte ens hade gått ur bilen för att titta. Det blev bössan och sambon fick lysa med ficklampan åt honom. Det var väl ingen big deal för honom men sambon kom hem lite blekare än vanligt. Tur att det inte var en älg!!

Nä, nu är lunchpausen över och jag ska ut i verkstaden och jobba lite. Hoppas ni får en toppen helg och glöm inte bort att sista dan för tävlingen är på söndag!

7 kommentarer:

Tina sa...

Du, vi låg bakom en bil som krockade med en älg i veckan. De klarade sig i bilen, en Mini Cooper men det var ett par chockade killar jag fick lugna. Älgen bröt alla ben och blev skjuten av polisen..
Golfentusiasterna kanske ser fel på bollen och svamparna där!

kram o trevlig helg! Däbbta Tina

BBQ VILLAGE sa...

Men fy så obehagligt tur att det gick bra för sambon det är ju lätt att man vejar el liknande när något dyker upp så man själv råkar mer illa ut. Jag hade börjat gråta om jag kört på ett djur och blev tvungen att se det lida - snyft! Ha nu en superskön fredag och helg ;)

Kram F

Min plats i solen sa...

Tur att allt gick bra för sambon. Jag tror att de flesta av oss tycker att det är jobbigt att se djur lida och avlivas så det var förståeligt att han var lite blek då han kom hem.

Ha en fin helg!

Kram Lotta

A House With A View sa...

Ja gud, skönt att det INTE var en älg!!!!! Inte något man vill vara med om...

Önskar dig en riktigt fin helg!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Fröken Tindra sa...

Vad skönt att allt gick bra! Men jag förstår att han tyckte att det var jobbigt med det stackars rådjuret.
Ha en skön helg!
Kram!

Emilia sa...

Vilken tur att det gick bra med sambon, läskigt sånt där ju!!

Hoppas ni får en fin kväll, söt svampby tycker jag :)
Kramar

Postadress Torslanda sa...

Oj, vad skönt att det gick så pass bra. Har inte kommit på fler ord så jag får hålla fast vid det bidrag som jag skickat i tävlingen.
Ha en fortsatt skön helg!