lördag 15 oktober 2011

Utedag

Härlig dag som tillbringades i stort sett hela dagen ute. Först fick vi sova ända till 8.30 vilket är ganska otroligt i denna familj. A och N brukar i alla fall vara vakna en 2 timmar tidigare men det var väl en tung vecka som avslutades hemma hos kompisar igår kväll. Trevligt och god mat fick vi!
Släpte av M hos farmor påvägen hem då de skulle på drejkurs idag. Vid 19 tiden ikväll kom hon hem igen och det hade gått bra och lite shopping hade de hunnit med också. : )


Vi andra som var hemma röjde på tomten, sambon och barnen åkte och slängde skräp på tippen. Plocka ihop utemöblerna, röjde i verkstaden, kratta lite löv från vår stora björk. Börja såga ved av en hög som legat i 5 år nu. Bättre sent än aldrig! Imorgon tar vi det sista och sen ska väl allt staplas också.

Imorgon ska A sjunga i Världens Barn konsert. Hon är med i kören i skolan och de ska vara med i konserten. Men hon ska vara där 2 timmar innan så då åker vi och tittar på skidor till N så länge. Hon ska få längskidor, försökte förra året men pjäxor i hennes storlek var slut och kom inte förrän i februari. Så nu ska vi vara ute i god tid!
M ska upp tidigt då hon ska följa med på hästtävling i Eskilstuna. Tänk att vissa saker kan få upp dom utan problem. 06:45 blir hon hämtad. : ) Men så länge hon tycker det är kul.

Glöm inte att skicka in era tävlingsbidrag imorgon då det är sista dagen!!

5 kommentarer:

millandante sa...

Låter som en härlig höstlördag!! Det är gott när man grejar tillsammans ute!:)

Önskar A lycka till imorgon!:)
KRAM

Mycket annat & lite betong sa...

Här har det också varit en härlig utedag! Mycket att ta hand om innan vintern. Men skönt att göra det innan det blir för kallt.
Så skönt att ni blir av med vedhögen. Visst är det konstigt att man väntar så länge och när man väl kommer igång så går det ganska fort. Känner igen det där!

Ha en skön dag i morgon också!
Agneta

Hannis sa...

Vilken aktiv dag!
Tror jag det att hon går upp tidigt om hon ska på hästtävling. Det är så kul!
Hoppas det går bra för A med kören idag.

Själv har jag en sån där "ta tag i saker som har legat" helg. Fast i lugn och ro=))

Kramen Hannis

Tina sa...

En härlig dag, precis som det ska vara.
Jag nyser, fryser och hostar så det blir innedag för mig idag också...

kram

Helena sa...

Vilken pysselhelg ni haft!Vi har nog grejat klart för den här helgen nu o klara är vi inte...
KRAM från mig!