torsdag 27 oktober 2011

Gräsänkling

Igår åkte sambon, N, Zigge och svärmor till Finland för en vecka. Var lite osäkert ett tag om alla kunde åka med. Svärmor fick ryggskott och visste inte om hon skulle klara bilresan, det är nämligen 50 mil att köra när man väl kommit över till Finland. Men nu kände hon sig i stort sett helt okej och de får väl ta många små pauser. När de åkte hemifrån kände sambon att han börja få ont i halsen och i morse fick jag sms att han legat i feber och halsont i natt. Hoppas det går över så han hinner med det han tänkt och tar sig fram ordentligt. Det har inte varit helt lätt att synka ihop nån bra tid att åka!


Så ingen liten bus hemma som behöver gå upp och kissa på kvällen och ingen Zigge som ska ut på promenad och ingen som ligger bredvid mig i sängen. Lite tomt helt enkelt!


Så det är jag, M och A hemma som får ha lite egen tid. Och idag är det panduro och ikea som gäller, ja ica maxi måste vi nog förbi om vi inte ska svälta. Imorgon väntar M´s hoppkurs, ska bli spännande att se och i helgen har hon drejkurs och då får farfar följa med istället eftersom farmor är i Finland, sen ska vi hem till bästa L och hälsa på. Söndag försvinner väl M iväg till stallet hela dagen. Det var den helgen det!

Händer det något kul hos er?

6 kommentarer:

BBQ VILLAGE sa...

Det blir nog en lugn helg, ska rota fram resväskan till resan som går av stapeln på måndag. Ska nog också försöka hinna trycka ner lite lökar i jorden man vet aldrig om frosten och kylan kommit på riktigt när vi är hemma igen. Ha en supermysig helg med bara en liten del av familjen, kan vara skönt det med ibland. ;)

Kram F

Helena sa...

Den helgen lär gå fort förbi :-)
Själv jobbar jag så det blir inte så mycke mer då.Kanske tittar förbi o tar en fika hos nån kompis.
KRAM från mig!

Tina sa...

Så skönt, för ett tag för jag kan börja längta efter ett par dagar. Då räcker det...

Njut och ha det bra!

Emilia sa...

Typiskt att mannen ska bli dålig, hoppas han kryar på sig :)
Vilken söt flicka du har!!

Spännande det ska bli att få stjärnan, hoppas den kommer imorgon och hoppas verkligen att den klarade dunsen ner i brevlådan :)
Kram

Postadress Torslanda sa...

Hej, det ska bli jättekul att få stjärnan! Så klart att det går bra att använda den som visning :)

Här ska det bli en helg på hemmaplan. Sommarmöbler ska in, dynor upp på vinden, lökar planteras och så ska det Halloweenas. En hemmahelg :)

It's a house sa...

En helg med stallvistelse kan ju aldrig vara fel, lät supermysigt! Här blir det nog en del byggande i helgen, groventren ska få sig en förvaringsmöbel är det tänkt. Men en hel del familjemys och någon utflykt till badhuset ska vi också hinna med!

En skön helg till dig!