onsdag 16 november 2011

15 år

Första gången vi träffades var när jag var 8 år och flytta till samma gata som sambon. Blev kompis med hans syster som är ett år yngre än mig, sambon ett år äldre. Sen gick det 10 år och då hade jag fyllt 18 år och efter en utekväll blev det vi. Det var 1996.


15 år är en lång tid fast samtidigt känns det som det alltid varit vi och det har det ju nästan. Mycket har vi hunnit med. Flytta till lägenhet sommaren 97, där vi bodde 1,5 år med 2 hundar och 2 katter på 39,5 kvadrat. Gick hur bra som helst! December 98 kom M och februari 99 flytta vi till radhus. Vi låg lite före vår tid för alla runt omkring bodde hemma och plugga fortfarande och så kom vi med barn, radhus, volvo, hund och katt vid 20 års ålder. Dock ingen kombi. : )
2004 kom A och 2006 lämna vi radhuset och alla nära och flytta till skärgården som är det bästa vi gjort. Så himla lugnt och skönt och barnen trivs i skola och dagis.
2007 kom nästa prinsessa och det var N. Triss i tjejer, stackars pappa får ingenting att säga till om. Tur att djuren är killar så han får lite sällskap. Min pappa brukar säga att sambon han har det inte lätt han. : )
Lite resor har vi gjort. Bila ner till Frankrike när M var 2,5 år med husvagn och ett annat par. En kul upplevelse! Åkte med samma par 2007 till Thailand i 8 veckor med alla barnen och deras 2 barn. En toppen resa! Vi har varit uppe och vandrat själva och med M och fler äventyr ska det bli. För vi har hela livet på oss!

Ja så kan det gå när man blir tillsammans med grannpojken. : )

11 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Stort grattis till Er!! Mycket ni hunnit med. Bila i Frankrike låter intressant :)Önskar er en riktigt trevlig dag!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vad härligt!!!!
Och hunden är ju så läcker...

Ha en fin dag! Kraaam!

Tina sa...

Så vackert du beskriver er historia!
GRATTIS till er, turturduvor!!

kram

BBQ VILLAGE sa...

Vilken gullig historia om dig och grannpojken. Undrar hur det har gått för min grannpojke Niklas, inte blev det vi i alla fall :)
Det var mycket folk på mässan men det är det ofta på såna där tillställningar men det är ok man kommer inte iväg på sånt så ofta......och håller helt och hållet med dig att vad som blev årets julklapp borde man väl lättast se efter julens försäljningssiffror.!!!

Kram F

Acchleja-Carro sa...

Det låter verkligen som att ni har och har haft ett fint liv ihop!
Jag har fått i uppgift av Helena att kika in och berätta om änglarna jag gjorde på julpysslet med Acchleja, visst var de fina?!
Jag köpte ett paket från Slöjddetaljer, och då var allt med, till och med tänger. Materialet är ett tunt metallband, aluminium tror jag. Det var i alla fall lätt att böja till. Finns även att köpa i lösa rullar, om man inte vill ha hela paketet. Jag kan verkligen rekommendera dem!
Ha det fint! /Caroline

Anonym sa...

Grattis på er dag, hoppas ni har det mysigt! Ja tiden går, mycket kul har vi hunnit med! Snart dax för en Göteborgshelg kanske?! Kram på er! /K

It's a house sa...

Vilken mysig liten berättelse! Vi blev också ihop när vi var 18 =)

Maria sa...

Härlig berättelse! Jag känner igen mig, på många sätt i den. Träffade mannen i mitt liv när jag var 19 å han 20. Vi fick barn tidigt, å alla fyra flickor ;)
Leve kärleken! Hoppas ni haft en mysig dag!
Kram

Emilia sa...

Grattis :) Vilken härlig historia ni har bakom er!! För att inte tala om alla år ni har framför er :)
Kramar

millandante sa...

Vilket underbart fint inlägg!! Grattis till era många år tillsammans!! Många fina år till önskar jag er:)

KRAM

Mycket annat & lite betong sa...

Ja, tänk hur det kan gå! Tur att du flyttade till samma gata.
Det var kul att läsa om er.

Ha det bra!
Agneta