söndag 27 november 2011

Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg tävlingen jag hade och ni skulle lista ut vad som skulle stå på 4 maschallhållare?
Det var ett tag sen och God Jul skulle det stå på 2 stycken och Mamma på en och nu kan jag även avsölja den sista som har kommit hem till sin ägare. Sista ordparet var The Shed.
Tog lite tid då den första inte blev somjag ville och det var lika med mamma, då åkte ena bokstaven för långt upp. I torsdags fick i alla fall maschallhållaren komma hem till The Shed. 
Precis när jag skulle kliva upp på min orbitrek och träna lite fick jag ett upplyftande samtal från Tina. Just vad jag behövde, var lite trött och hade ingen jätte lust att träna men sen så fick jag fart! Tack för det!
Anledningen att det blev just The Shed var att jag tyckte det skulle passa så bra där och det var en av de första bloggarna jag fick kontakt med och fortfarande har, vilket känns jätte kul. Blev jätte glad över ditt samtal och en vacker dag kanske vi ses utanför bloggvärlden.

Glad advent på er alla!

6 kommentarer:

Tina sa...

Gulle dig, så fint du skriver!
Jag hör av mig så fort jag är stan, förhoppningsvis innan jul...
Nä, vi har ingen värme i Shedet men det håller sig bra ändå så länge det är som nu. Men vi kan ställa in en värmekälla om det behövs.
Jisses, så det blåser nu...

Stor kram

Emilia sa...

Vad fina dom blev!
Kramar

Helena sa...

Dom är jättefina!Hm jag hade ju snorhjärna när du hade din tävling men hade aldrig kunnat lista ut The Shed....Passar fint hos Tina som oxå var en av de första som hittade mig i bloggvärlden vilket jag såklart är glad för!
Även du är en av de första men minns inte om du hittade mig?Hur som helst är jag tacksam för att vi funnit varann i bloggvärlden!
KRAM från mig!

Postadress Torslanda sa...

Det hade jag inte kunnat lista ut ....fint blev det! På den här sidan landet blåser det storm så någon dekoration utomhus blev det inte idag. Inomhusmys. Ha en skön kväll!

A House With A View sa...

Åh det där blev ju jättebra!!! Och jag kan tänka mig att det kommer att passa in perfekt hos Tina som har det så fint!!!! Kanske har hon gjort ett inlägg om det redan, måste kika in hos henne och se efter :)

Kul att du vill vara med i min utlottning!

Stoooora kraaaaaaaaamen aka

Maria sa...

Jättefina!!! Vad duktig du är!
Du skrev förut hos mig om ditt företag. Jag har oxå ett registrerat sedan flera år, som jag inte använt mig av. Men har ju lite planer och drömmar. Tänkte att vi kanske skulle kunna tipsa varandra, vi verkar ha lite gemensamma intressen kring skapande och försäljnig? ;)
Ha en underbar måndag!
Kram / Maria