torsdag 10 november 2011

Förberedelser

När man är hemma med sjuka barn som inte kräver jätte mycket uppmärksamhet hela tiden hinner man lite annat också. A har ju haft 39 graders feber sen i torsdags förra veckan men igår var var hon nere på 38 så det kanske är påväg att vända, dock har hon åkt på någon jobbig hosta istället. Man får vara glad för det lilla!
Igår hann jag flytta in lite mer i klädkammaren och förbereda formar för gjutning.


Det är 2 plastlådor som det legat kräftor i som jag tänkte gjuta kastrullunderlägg av och som mönster har jag tapet. Den ena (vita) har jag på mina maschall och ljushållare. Den andra köpte jag till samma sak men när jag väl gjutit med det mönstret såg jag att det inte blev någe bra, få se om det gör sig bättre som plant underlag istället annars får jag ha det som inslagningspapper. Ni kanske känner igen det från paketet jag gjorde?


Jag klippte till tapeten i lagom storlek och limma fast dom i botten. Imorgon ska jag nog hinna med och gjuta dom för idag blir det lite körigt. Frukost, gå med Zigge, lämna N på dagis, hem till A och så träna på min orbitrek här hemma. Jobba lite hemma, lunch, hämta M i skolan 12.30, till jobbet, M tandläkaren, M piano, utvecklingssamtal med M, hämta N på dagis, middag. Jag tar gjutningen imorgon!


Lite bilder på mina små ljusstakar jag gjort! Söta va`?


7 kommentarer:

Tina sa...

Så gulliga!
Fortfarande sjuk dotter, hoppas det vänder snart!

kram

Helena sa...

Så söta ljusstakar.Fullt upp för dig idag hör jag.
Själv har jag njutit av solen o varit ute i trädgården efter morgonrundan med Sigge.
Kände mig väldigt oansvarig idag då jag kom på att jag glömt halsbandet hemma..han är ju mest lös men det funkade ju med kopplet runt halsen vid behov men ändå....
KRAM från mig!

LyckligaPraliner sa...

Det verkar vara många som gjuter eget eller iaf försöker sig på det. Ljusstakarna var väldigt söta! :)

Ann-Louise

Bella sa...

Vilka söta ljusstakar!! Du är verkligen så duktig och kreativ :)

Hoppas verkligen att dottern är på väg att friskna till, inget vidare med feber så länge...

HOppas en skön helg väntar dig!

Kramar Bella

A House With A View sa...

Oj vilka hektiska dagar du har!!! Var rädd om dig!!! Men vad tråkigt att dottern är sjuk fortfarande, en långdragen historia...

Suuuupersöta ljusstakar och det ska bli spännande att se vad det blir av ditt senaste projekt!! Du är ju superpysslig :))

Stööörsta kraaaaaaaaaaaaamen aka

Postadress Torslanda sa...

fullt upp! hoppas hon kryar på sig snart! suuuupersöta ljuskar!!!

ha en skön fredagskväll!

Emilia sa...

Du gör så mycket fint! :)
Kram