fredag 4 november 2011

Grattis!

Grattis till mamma säger vi idag för det är hennes födelsedag.
Här kan ni även se det tredje ordet i tävlingen som jag hade för ett tag sen. Men ni kan också se att jag inte blev speciellt nöjd då översta bokstaven hamna för högt upp plus att det släppt på mitten i A:na. Gör om och gör rätt så mamma du ska få en egen inom en snar framtid denna behåller jag själv. : )



Födelsedagsbarnet!


Här har vi min lampa som jag fick upp idag. Den som jag gjorde själv med papperssnöre och tapetklister och en badboll. Hur kan ni se här. Elektrikern har ju varit här i två dagar nu och fixat lite som blivit kvar och det var bland annat takkontakten till denna lampa som hänger i trappen. Skulle vilja haft en större men då skulle man slå huvet i den när man går i trappen.

Hoppas ni får en toppen fredag!
Vi ska titta på M när hon har hoppkurs och sen fika hos mamma.

4 kommentarer:

bakom berget sa...

Det där med betonggjutning verkar vara riktigt svårt. I alla fall när det kommer tillsmådetaljer. Din lampa blev verkligen jättefin.
Ha en skön helg nu! Kram Åsa.

A House With A View sa...

Stooort grattis till födelsedagsbarnet!!! Och wow vilken superfin lampa!! Jag såg en sådan i en hus- och hemfixar-tidning som jag sparat, har haft en del funderingar på att försöka mig på att göra en sådan jag med, var det svårt??? Oavsett, den ser helt kanon ut!!

Stooor helgkramiz aka

Postadress Torslanda sa...

Det ordet kunde jag inte gissa. Var inte ens i närheten....
Lampan ser superfin ut - du är kreativ!

Ha en skön kväll!

Bella sa...

Stort grattis till födelsedagsbarnet!!

Jättefin lampa du gjort och jag är så imponerad över din betonggjutning :)

Hoppas du får en toppenhelg!

Kramar Bella