söndag 11 september 2011

Dansbanan klar!

Så äntligen i fredags förmiddag blev altanen klar. Så himla skönt. Sambon och svärfar gjorde en insats på morgonen och sen när de åkt och jobba så börja jag plocka undan efter dom och sopa hela trallen. Bar upp våra långa bänkar, bordet klarar jag inte själv så det fick vackert stå kvar på gräsmattan. En utegrupp i plast fick jag upp och 2 gröna plastfotöljer eller vad man ska kalla dom, så stod på trappen på framsidan och ett klaffbord som också stod tillfälligt på trappen. Grillen som också stod på trappen kunde jag inte heller ta själv så sambon flytta den igår. Blev väldigt tomt på trappen nu och den känns väldigt bred och bra! : )De gamla fönstrena ska sättas igen. Måste bara beställa stockar.


Friggan ska flyttas bak och lite upp för att bli vedeldad bastu.


Vi la trallen ända ut till berget och det blev så bra så!!
Nu ska vi ha kalas här ute.

5 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Så otroligt stort och fint altandäcket ser ut! Vad kul att det blev så bra väder när ni blev färdiga. Vilka kalas ni kan ha där!

Vilken kanonsnygg maschallhållare du gjort med egen design, impad:)
Ha en skön em/kväll!

Kram Helena

Tina sa...

Härligt!
Det ser så fint ut, hoppas ni hade en trevlig kväll!

kram

Postadress Torslanda sa...

Vilket bra fredagstips med lampan! Snyggt. Och altanen! Älska! Så snyggt när det är trall fram till berget. Ni kommer att njuta detta! Vi gör det varje liten solig stund.

BBQ VILLAGE sa...

Snyggt, och utan möbler kan ni ha det som en dansbana om lusten dyker på ;)

Kram F

Helena sa...

Läckert att ni la trallen ända fram till berget!
Snyggt.
KRAM från mig!