söndag 25 september 2011

Fin dag på havet

Gårdagen bjöd på underbart väder så vi tog en sväng med båten. Blåste i stort sett ingenting och solen lyste från klarblå himmel så himla skönt! M fick vara hemma då hon skulle iväg och hjälpa till med hästarna igen. Hon skulle iväg kl. 12 och vid 17 plocka sambon upp henne, inte ett dugg lång tid tycker hon. Jag sa till henne att du skulle kunna bo där eller hur? Ja, fick till svar. : ) Kul att hon trivs och att hon har fått den här möjligheten att hjälpa till.
Det var många segelbåtar ute denna dag, var väl kanske sista innan upptagning.


Zigge fick sig ett dopp. Tror inte det var planerat utan han gled i när han skulle dricka. : ) Vi stanna på en ö som hette Långholmen (inte fängelset i stan). Där blev det lunch, falukorv och makaroner på stormköket.


A och N hitta en grop i berget med vatten och där fanns en massa grodyngel som de roade sig med.
Lite fiske utan napp.


Men bara hoppa runt på klipporna är kul och vi tog en promenad innan vi var tvugna att packa ihop och bege oss hemåt. Jag , A och N skulle iväg och titta på Smurfarna på bio med mamma I och hennes två tjejer. Sambon och M skulle ha myskväll hemma och titta på Svarta Hingsten, den gamla filmen från 79.


Lite suddig bild då sambon tagit genom rutan. Ända sen jag var liten har jag alltid suttit längst fram i båten. Tycker det är bästa platsen och igår när vädret var på topp så var det underbart och påvägen hem hade jag en sovande tjej på varje sida. Zigge hade också velat sitta i knät om han hade fått plats.

7 kommentarer:

Helena sa...

Sista rycket på sjön kanske?
Härligt ser det ut hur som helst.
KRAM från mig!

Tina sa...

Ser ut som finaste sommarbilderna..fast utan mössa då.

Kram o ha det fint!

Min plats i solen sa...

Vilken ljuvlig dag ni fick tillsammans! :)Korv och makaroner på stormköket låter så gott. Mat har vrkligen en tendens till att smaka så mycket bättre utomhus. :)

Fantastiska bilder Kia och de känns helt passande idag när vi har sommarvärme här och strålande solsken. Vi har gått barfota och i sommarkläder hela dagen och bara njutit. Ett härligt besök av sommaren tackar man aldrig nej till. :)

Ta hand om dig och ha en ortsatt fin söndag!

Kram Lotta

Emilia sa...

Åh vad härligt det ser ut :) Vilken helg vi haft!
Kram

Bella sa...

Ååååh, så underbart det ser ut!!! Sena höstdagar till havs är ju ljuvliga :)

Vi har inte alls utnyttjat vår båt så mycket som önskar i år, men vi får ta igen det nästa år!

Ha en skön avslutning på söndagen

Kramar Bella

A House With A View sa...

Vilka hääärliga bilder från er utflykt!! Ser jättemysigt ut att kunna ta båten ut på havet och stanna till här och där!!! Och vad roligt för dottern att ha ett hästintresse :))

Stoooooooooooooooor kraaaaaaaaaaam aka

Tina sa...

Vissa dagar i somras hade jag faktiskt behövt det...

kram o ha en bra måndag!