onsdag 7 september 2011

Vilken härlig dag......

....man blir lite vilsen i tiden när man åker till jobbet på morgonen och det ser ut som klockan vore 17.00 och det är dax att fixa middag. Jämngrått och regnet öser ner emellanåt. Aja, regnvatten är bra för håret och som A sa att det är ju bra för alla blommor. Så rätt så!

Tänkte att jag skulle försöka lägga ut ett recept i veckan som lite inspiration. För själv är jag rätt så trött på allt vad mat heter eller jag äter gärna men planeringen vecka ut och vecka in, samma, samma. Så det kanske finns andra som har samma problem och vill ha lite hjälp på traven. Vi har inte möjligheten att få Linas matkasse och allt vad det finns för de levererar inte hit till oss. Vore jätte skönt om någon annan gjorde planeringen. Men ica har också en middagskasse som man hämtar i butiken. Funderar på att prova den. Nån som gjort det?? Eller varför inte bara ett piller som man kan ta som täcker allt man behöver och håller en mätt och belåten!? Det skulle jag vilja ha.Mina fina små minipumpor som jag har drivit upp från frö, förra året gjorde jag det också men då vart de runda oranga pumpor, nu dessa gröna so, jag har tagit in. Ska ha de som dekoration.

Nu är alla tillbaks på jobb/skola/dagis och det är skönt. Åter lite stuktur i vardagen och ingen halsfluss.
Även altanen är snart, snart åter på plats. Så nära nu. Bara knappt 2x7 meter kvar alldeles framför altandörren (som inte går att öppna, måste fixas) och det kommer bli så bra så. Sambon och svärfar körde 2 timmar igår kväll och ikväll blir det nog en timmes körning och klart på lördag!! Fint väder på söndag så vi kan sitta ute på den och fika. : )

Ha en toppen onsdag.

4 kommentarer:

Emilia sa...

Men jisses vilka söta pumpor!
Ja det här med middagsmat är svårt... Vi kör med matkasse vi. En lokal som finns här i närheten av oss. Vi är jättenöjda :) Roligt med lite nya recept!

Men det är toppen när man kan hjälpa varandra genom bloggarna med :D
Kramkram

A House With A View sa...

Vilka supersöta små pumpor :))) En kollega till mig beställer Linas matkasse och är helnöjd med det!! Jag har själv funderat på att prova, men nja, jag behöver suga på det ett tag... Har inte hört talas om att Ica har en matkasse också!!

Stooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

Helena sa...

Ja en annan är väl inte sådär jätte inspirerad i köket.Särskilt inte under trädgårdssäsongen.Blir bättre sen iaf.
Hoppas på att ni blir klara med altanen då i helgen.
KRAMAR från mig!

Betong ute och inne sa...

Mysigt med de små pumporna att ta in...
Ha en bra dag
Kram Malin